• Live wedstrijden LSVV

  LSVV heeft een wedstrijdcamera van Usportfor voor wedstrijdopnames op het A-veld.

  Wedstrijden die daar worden gespeeld kunnen worden opgenomen en/of uitgezonden. Dit gebeurt op verzoek, in het algemeen belang of voor trainings- en coachingsdoeleinden. 

  Bij LSVV streven we hetvolgende na:

  Voetbal is plezier, passie en presteren in een veilige, vertrouwde en verantwoorde omgeving voor en door betrokken, bedreven en beschaafde mensen die samen de organisatie opbouwen en in stand houden.

  Tevens:

  Voetbalvereniging LSVV wil voorwaarden creëren om alle leden aan zich te binden en een actief beleid voeren om nieuwe leden voor zich te winnen. Binnen dit beleid wil LSVV met alle selectie-teams op een zo hoog mogelijk niveau presteren en alle recreatieve leden ruimte bieden om allen hun sport met plezier te bedrijven. Het kunnen nazien van een gespeelde wedstrijd is daarbij niet alleen leuk, maar ook nuttig als trainings- en coachingtool in de ontwikkeling van individuele spe(e)l(st)ers maar ook voor een team als geheel. 

  Daarbij heeft LSVV tevens als doel om zoveel mogelijk mensen, liefhebbers en supporters, deelgenoot te maken met activiteiten bij LSVV. Daarvoor heeft LSVV o.a. dit camerasysteem om wedstrijdbeelden, van afstand, te bekijken. Dit systeem is bestemd voor personen die, om rechtmatige redenen, een wedstrijd niet zelf kunnen bezoeken maar deze toch willen bekijken. Hiermee onderschrijft LSVV het belang van het journalistieke gebruik van de gemaakte wedstrijdbeelden.  

  LSVV wil een vereniging zijn met leden die respectvol met elkaar, met de tegenstanders, begeleiders en de scheidsrechter omgaan, ongeacht het resultaat. Daarom is het van belang om te weten dat iedereen altijd met zijn/haar vragen, op het gebied van de wedstrijdbeelden, terecht kan bij een lid van het bestuur, of via sportlink@lsvv.nl.

  Geniet mee met het voetbal bij LSVV. 

  LSVV, Join the Club!

   

 • LSVV Live Wedstrijden Link

  Klik op het onderstaande LSVV-logo en check voor de live wedstrijden!

 • Informatie wedstrijdcamera LSVV