• Meld je aan bij LSVV!

  Wil je jezelf of iemand anders aanmelden bij LSVV?

  Dat kan uiteraard!

  Vul hieronder uw gegevens in, de ledenadministratie neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Voor de administratie en de aanmelding vragen wij bij nieuwe leden éénmalige inschrijfkosten van € 25,–.

   Veel plezier bij LSVV!       

  ps. De met een * gemerkte velden zijn verplicht.

 • Hierbij meld ik mijzelf/mijn kind aan bij LSVV door het, naar waarheid en zo precies mogelijk, invullen van de vragenlijst. Klik op de knop en Join the Club!

 • Welkom bij LSVV!

  Voetbalvereniging LSVV, voor voetbalplezier op ieders niveau! 

  Met alle activiteiten voor de verschillen ledengroepen als junioren, pupillen, senioren, veteranen, mini's en Walking Footballers is LSVV een zeer levendige en actieve vereniging. Alles georganiseerd door zeer betrokken trainers, begeleiders, hoofdleiders en vele vrijwilligers om samen voor de jeugd & senioren een mooie voetbalbeleving te realiseren!

  Voor jeugd is altijd plaats, want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst! LSVV probeert haar leden zo goed mogelijk op hun eigen niveau te laten spelen, met uitdagingen om je voetbaleigenschappen te verbeteren. Kom jezelf ontwikkelen bij LSVV!

  Met de vele seniorenteams, heren en dames, is er voor ieder een plek. Of je nu op goed regionaal niveau wil spelen of in een recreatieve setting? LSVV heeft het!

  Bezoek LSVV en kom zeker eens langs in de kantine. Betrokken vrijwilligers zorgen voor een kop koffie of thee, een lekkere hap of voor een gezellige 3e helft. 

  Trots zijn wij op ons eigen sportpark Voorwaarts. Dit sportpark wordt intensief gebruikt voor alle voetbalactiviteiten en in goede staat gehouden door een zeer gewaardeerde groep vrijwilligers. 

  Wil jij bij LSVV aansluiten? Wil jij meehelpen de organisatie verder te verbeteren? 

  Meld je aan!  Als speler via deze website of voor andere vragen via  info@lsvv.nl.