• Beste ouders en spelers,

  Hieronder vinden jullie de voorlopige indelingen van de diverse jeugdcategorieën van O8 t/m O19 voor het seizoen 2024-2025. De indeling van de mini’s volgt aan het begin van het seizoen. Voorlopig omdat er nog verschuivingen kunnen plaatsvinden door aan- en/of afmeldingen. Bij de indeling zijn eerst de selectieteams samengesteld en is bij de samenstelling van de andere teams geprobeerd om zoveel mogelijk aan ieders wensen tegemoet te komen. Dit lukt helaas niet altijd. Maar voetbal is een teamsport en gelukkig is de ervaring dat binnen een team snel nieuwe vrienden en vriendinnen worden gemaakt.

  Bij sommige teams staan nog geen leiders vermeld. Het liefst benoemen wij bij ieder teams 2 leiders in verband met vervangbaarheid en verdeling van de werkzaamheden. Een leider is naast het coachen van de spelers ook verantwoordelijk voor de organisatie rondom het team en is aanspreekpunt voor de hoofdleiders. Ook zijn bij nog niet alle teams trainers gevonden. LSVV is afhankelijk van vrijwilligers om alles organisatorisch goed te laten verlopen. Samen vormen we nl. de vereniging.

   

  Daarom roep ik jullie op om eventuele lege plekken bij een team als leider of trainer in te vullen, of andere vrijwilligerswerkzaamheden bij LSVV te verrichten. Bijvoorbeeld bij de organisatie van toernooien of andere evenementen, in de kantine, schoonmaakploeg of als scheidsrechter. Jullie kunnen hiervoor contact opnemen met mij of de hoofdleiders.

  Voor de meiden zijn we nog op zoek naar een hoofdleider.

  Daarnaast staan er op dit moment bij de meiden een aantal dispensatie speelsters ingedeeld. Wanneer er nieuwe meiden aangemeld worden zullen deze speelsters doorschuiven naar de volgende categorie.


  Voor eventuele vragen over de indeling kunnen jullie terecht bij de hoofdleider van de betreffende categorie of bij mij. Met ingang van het seizoen 2024-2025 zijn dat:

  MO13/MO15/MO17/MO20                  Vacature, a.i. M. de Vries                 de_vriesmaaike@icloud.com

  Mini’s (indeling volgt later)                 Suzanne Lensen                              suzanne.lensen@lsvv.nl

  JO8/JO9                                            Hilde Rienstra                                 hilde.rienstra@lsvv.nl

  JO10/JO11                                        Rob Haanstra                                  rob.haanstra@lsvv.nl

  JO12/JO13                                        Marco Bakkum                                marco.bakkum@lsvv.nl

  JO14/JO15                                        Wouter Sloof                                  wouter.sloof@lsvv.nl

  JO16 t/m JO19                                  Geert-Wim Kuin                              geert-wim.kuin@outlook.com

  Met vriendelijke groet,

  Diana Kruyver
  Voorzitter jeugdcommissie

  diana.kruyver@lsvv.nl

   

  ps. klik op de juiste categorie voor de voorlopige indelingen...