• Voetbalvrienden en -vriendinnen,

  Deze keer zitten we niet aan de zaterdagochtendtafel maar aan het maandagmorgenbureau, nog niet helemaal fris, wel voorzien van een verse bak koffie en de krant, in dit geval het NHD welke schrijft over de wonderlijke wederopstanding van LSVV gedurende de laatste acht wedstrijden. Van een uitzichtloze bijna degradatie plek naar toch officieel lijfsbehoud in de 2e klasse.

  Het was me de “Super Sunday” wel, wat een ontlading en wat een feest!

  En niet alleen een “Super Sunday”, maar ook een “Super Saturday” met kampioenschappen van o.a. JO13-3, MO15-1, JO16-1 en JO19-2.

  Eigenlijk was het gewoon een “Superweek” welke al begon met het kampioenschap van Dames 1 in een prachtige en spannende “finale” op 2e Pinksterdag, gevolgd door o.a. het bereiken van het hoogste punt van onze aanbouw voor de keuken, het officieel bedanken van de gebroeders Bes, onze fotograaf en verslaggever voor 10 jaar trouwe dienst en niet te vergeten de Medewerkersavond afgelopen zaterdag, alwaar een groot gedeelte van het bestuur iedereen die zich op welke manier inzet voor de vereniging voorzag van een hapje en een drankje!

  En dat terwijl half Langedijk bloemrijk kleurt door de vele geraniums welke verkocht en geleverd zijn door en voor onze jeugd.

  Een lange lijst aan mooie resultaten deze week als gevolg van de inzet van trainers, technische staf, sponsors, kantine- en bouwcommissie of wie dan ook. Chapeau!

  Wat een prachtvereniging!

  Wat de komende week gaat brengen blijft een verrassing maar er is genoeg om naar uit te zien!

  Op 1 en 2 juni is LSVV gastheer, middels onze toernooicommissie, voor ruim 120 elftallen vanwege het jaarlijkse “LSVV Kramer's Zuurkool jeugdtoernooi” en zaterdag 1 juni treedt JO19-1 aan om 11.30 uur op het sportpark van AFC'34 voor de bekerfinale.

  De mannen van Tim en René, ons tweede, spelen zondag 2 juni om degradatie uit de 1e klasse te voorkomen.

  En als we dit allemaal hebben verwerkt gaat vanaf volgende week de sloophamer in de kantine om zo plaats te maken voor een frisse, moderne, energievriendelijke en makkelijk te onderhouden nieuwe uitvoering van een ontmoetingsplek waar vele opstellingen zijn doorgenomen, wedstrijden zijn geanalyseerd, spelers zijn bejubeld of teleurgesteld, maar waar vooral vele warme contacten zijn gesmeed, vriendschappen zijn ontstaan, vaten zijn verwisseld, borrels zijn geconsumeerd en is gelachen, heel veel gelachen!

  Als die ronde tafel voor de keuken toch zou kunnen spreken ...

  Met het einde van het seizoen in het vooruitzicht staat er dus toch nog veel te gebeuren op de Sportlaan !

  Het is mede daarom welverdiend om straks ook een periode van rust in te lassen. De maand juli wordt een maand van geen voetbal- of trainingsactiviteiten. De doelen gaan leeg, de cornervlaggen aan de kant en de poort op slot.

  Vanaf 1 augustus willen we de ballen weer laten rollen.

  Dan gaan we er wel vanuit dat de verbouwing voor een groot gedeelte is afgerond. De bouwcommissie heeft een strak schema opgesteld om dit zo goed mogelijk te realiseren. Daar kunnen altijd nog wat handjes voor gebruikt worden …

  Ook voor het komende weekend trouwens.

  Scheidsrechter & begeleiders & administratief medewerkers voor het invullen van de uitslagen en mensen in de kantine.

  Dus mocht u zich geroepen voelen, denk erover na en meld je aan.

  Deze week nog!

   

  Dan pak ik nu die verse cappuccino!

  Of een aspirine …

  Super Sunday …

   

  Alvast een fijne vakantie!!

   

  Warme groet,

   

  Dirk Witte