•                               

  LSVV zoekt verzorger/fysio en/of sportmasseur!

  LSVV  is een ambitieuze club binnen de regio met ongeveer 700 voetballende leden en is nog steeds groeiende. Voor het seizoen 2024-2025 zijn we opzoek naar een persoon (m/v) die zijn hobby of beroep wil uitbreiden bij LSVV.

  LSVV is op zoek naar jou als jij je verder wil ontwikkelen als sportverzorger/-fysio of een opleiding hebt genoten als sportmasseur. Bij LSVV willen we onze spelers en speelsters fit houden en bij blessures fit krijgen.

  Jij bent hierbij van belang. Jij kan een goede diagnose stellen, de eerste behandelingen uitvoeren en een plan opstellen waar de speler of speelster mee aan de slag kan om sneller te herstellen.  

  Hiernaast zou het mooi zijn als je ook regelmatig op zondagen bij de club kunt zijn om wat spieren los te maken, een enkel in te tapen of op een andere manier te helpen bij de voorbereiding van de voetbal(st)ers aan hun wedstrijd. Ook in een duo actief zijn hoort tot de mogelijkheden, dat verlicht de belasting en maakt het leuker!  

  Wil en kun jij jezelf hierin ontwikkelen en kun je hier tijd (3-4 uur per week) voor vrijmaken, dan komen wij graag in contact met jou!

  Een vrijwilligersvergoeding hoort bij de mogelijkheden, naast de kennis en kunde die je tijdens je tijd bij LSVV op zult doen.

   

  Ben jij de persoon die deze stap wil zetten binnen LSVV en ter ontwikkeling van zijn/haar eigen skills of wil je hier meer informatie over? Zoek contact met Koen van der Voort (Voetbal-/Technische Zaken) via info@lsvv.nl of  koen.vandervoort@lsvv.nl

  LSVV, Join the Club!