• Daar was ie weer, de teleurstelling van geen 3-punter voor LSVV. Alles werd er aan gedaan om met 3 punten uit Akersloot te vertrekken, maar LSVV strandde op 1-1.


    LSVV vertrok vals uit de startblokken. Met de ervaren keeper Frank Kramer tussen de palen, vanwege de heersende ‘wet van Murphy’ onder de keepers bij LSVV, werd de strijd aangevangen op het zompige, slechte veld bij Meervogels’31.
    De eerste corner van Meervogels’31 vormde de valse start. De kopsterke Stijn Beentjes kopte de 1e de beste kans die hij kreeg tegen de touwen. Bijna werd het kort daarna 2-0 voor de gastheren, maar de prima keepende Kramer hield LSVV eigenhandig op de been in een ‘1 op 1’ met een aanvaller van Meervogels’31, die profiteerde na een misverstand tussen Aidan en William. Daarna was LSVV wel bij de les en nam initiatief. Gelukkig voor LSVV kwam de gelijkmaker al na een kwartier. Wederom uit een corner was het Bas Kansen die voor de 1-1 tekende.

    Bas probeerde het voetbal erin te houden bij LSVV!

    LSVV nam de regie over de wedstrijd en het liet Meervogels’31 veel meters maken om de gaten tussen de linies te dichten. Vooral aan de rechterflank was het Jordy Cretier die veelvuldig de ruimte om te voetballen kreeg, al was vooral het zware veld de belangrijkste factor dat goede aanvallen lastig waren op te zetten.