• Na het verlies van vorige week was het kampioenschap ver weg en hadden we het niet in eigen handen meer. Vandaag de nummer laatst op visite op sportpark Voorwaarts.
    Op een warme zaterdag op het A-veld weten de meiden met 5-2 te winnen van Foresters. In de eerste helft krijgen we de nodige kansen, maar weten we niet te scoren. Gelukkig op het einde van de eerste helft weet Bo de wedstrijd open te breken. Met 1-0 de rust in.


    De meiden beginnen na de rust een stuk feller en komen er snel kansen om te scoren. Echter is het Forester die de 1-1 op het scorebord zet. Door een ongelukkige terugspeelbal van Foresters komt er een vrije trap in het strafschopgebied die Bo dwars door de muur in de goal schiet. Echter weet Foresters direct de gelijkmaker te maken en maakt LSVV het zichzelf een stuk lastiger. Gelukkig sleept onze captain Phill ons erdoorheen. Ze weet met veel inzet de keeper te passeren.

    Daarna is LSVV los en maakt Farah de 4-2.

    In de tussentijd horen we dat Reiger boys heeft verloren tegen Schagen en staan we weer bovenaan. Nog even de eindstand op 5-2 gezet en kan de focus op een kampioenschap volgende week bij Schagen. Bij minimaal gelijkspel kan er een feestje gevierd worden. We spelen tegen het lastige Schagen uit om 08.45u.

    Veel supporters zijn er nodig om de meiden naar de titel te schreeuwen. Zorg dat je er bij bent.