• Met een rommelige en onrustige start probeert LSVV er alles aan om te winnen. We starten met 9 tegen 9. Echter heeft de tegenstander wel 12 spelers, maar weigert de regels te hanteren. Dus wij met 6 wissels. Helaas Maartje geblesseerd en Bo ziek. Anders hadden we het hele team kunnen wisselen. We worden helaas veel teruggefloten voor buitenspel en komen daardoor niet tot echte kansen. Doordat je veel wissels hebt, kom je als team er ook niet in.
    In de rust aangegeven dat ze nog meer energie moeten leveren. Wel aangegeven dat we nog steeds gewoon 11 tegen 11 moeten en willen spelen. Op het veld horen we dat de tegenstander toch overstag is gegaan en kunnen we de boel weer omgooien.
    Veel energie en een hoop kansen. De goede keeper van KSV wist lang het doel schoon te houden van 5 schoten van Charmine. Eindelijk weet Jezz met een afstandsschot de keepster te verslaan. Net over de vingertoppen van de keeper valt hij net over de lijn. Een terechte voorsprong voor de meiden. Daarna blijven we goed druk houden en komt Phill twee keer goed door. Bij de tweede keer wordt ze onderuit gehaald in het strafschopgebied en krijgen we een penalty. Phill weet deze keurig door het midden in te schieten en zet de eindstand op 0-2 voor LSVV. KSV komt nog één keer goed door maar schiet de bal in de handen van onze uitstekend keepende Shadely.
    Volgende spelen we weer op het sportpark Voorwaarts. Be there.