• Nadat de hemelsluizen weer een klein beetje waren dichtgedraaid nam LSVV het in Zwaag op tegen de plaatselijke Westfriezen. Op het slecht verlichte 2e veld, omdat het 1e veld door de vele regen in een heuvellandschap was veranderd, werd het een intensieve strijd.

  LSVV was, mede doordat bij de Westfriezen halfweg de 1e helft een zeer terechte rode kaart viel, de voetballende partij terwijl de hooggeklasseerde thuisploeg zich beperkte tot gaten dichten en lange ballen naar voren pompen. LSVV pakte, na een 1-0 achterstand, in de loop van de 2e helft de verdiende 2-1 voorsprong en bleef de initiatiefnemer in het zeiknatte Zwaag. Grote kansen voor de goed spelende Thom en Collin werden, dat moet worden gezegd, miraculeus gered door de goalie van de Westfriezen, zodat de beloning van een 3e treffer niet bij LSVV terecht kwam. In de slotminuut viel helaas dan toch de gelijkmaker....

  Met de 2-2 eindstand was LSVV de bekochte ploeg, waarbij alle voetbalclichés weer uit de kast kunnen zoals ‘als je hem zelf niet maakt…..’ en ‘een wedstrijd duurt 90 minuten…’.

  Vanwege andere bezigheden van onze reporters hierbij de verslaglegging vanuit het Noordhollands Dagblad, met dank hiervoor:

  De volgende finale voor onze geelblauwen zal zijn op 12 mei as., waarbij Flevo op bezoek komt op sportpark Voorwaarts.

  LSVV heeft nog wel iets goed te maken tegen deze opponent, dus komt onze mannen aanmoedigen!

  Tot bij LSVV,


  LSVV, Join the Club!