• Tijdens de jaarvergadering LSVV, afgelopen vrijdag 10 november, is de nieuwste ontwikkeling bij LSVV gepresenteerd.

  LSVV heeft de laatste tijd gewerkt aan het introduceren van een wedstrijdcamera van Usportfor op het A-veld.

  Tussen de dugouts is een extra mast geplaatst waar, op ideale hoogte, de wedstrijdcamera op is gemonteerd. 

  Wedstrijden die op het hoofdveld worden gespeeld kunnen worden opgenomen en/of uitgezonden.

  Dit gebeurt op verzoek, in het algemeen belang of voor trainings- en coachingsdoeleinden. 

  LSVV zal in haar uitingen, op de website, in het huishoudelijk reglement/de Wegwijzer, de teamapps en in de plannen van de vereniging de doelen, wensen, nut en noodzaak van deze ontwikkeling aan de leden uitleggen. 

  Het opnemen en delen van de beelden kan/zal voor alle teams gelden die hun wedstrijden op het A-veld spelen. Voorlopig geldt dit voor de wedstrijden op een heel veld. 

  Bij de teams die spelers onder de 16 jaar onder zich hebben zal er expliciet toestemming gevraagd worden aan de ouders om toestemming te geven om de beelden te publiceren. Dit wordt de komende weken uitgerold in de vereniging. 

  Vanaf 16 jaar heeft LSVV het gebruik van de beelden verantwoord in haar uitingen, de motivatie van het dienen van het algemene belang voor de doorontwikkeling van de voetbalsport, de individuele spelers en de teamontwikkelingen, samen met het dienen van het journalistieke doel dat ten dienst staat van de verspreiding en het bereikbaar maken van de voetbalsport in de breedste zin des woords. 

  Vanuit het bestuur van LSVV gaan wij ervanuit dat deze ontwikkeling een nieuwe dimensie zal toevoegen aan de voetbalbeleving bij LSVV en haar volgers en via het gebruik van de beelden zal leiden tot verspreiding van de voetbalsport en doorontwikkeling van de voetbal(st)ers bij LSVV. 

  De beelden van de wedstrijden die opgenomen worden zijn te zien via www.lsvv.nl/lsvv-livewedstrijden-link

  Geniet, ook van afstand, mee met het voetbal bij LSVV. 

  LSVV, Join the Club!