• De finale in de beker is het volgende en laatste obstakel voor LSVV JO19-1. Vandaag werd op het terrein van buurman Kolping Boys de JO19-1 van deze vereniging na strafschoppen uitgeschakeld. Het twee divisies hoger spelende Kolping Boys was met name in de eerste helft niet bij machte om het spel te domineren en het LSVV moeilijk te maken. Hoewel Kolping Boys nog wel op voorsprong komt, is het Esper Wollaars die de stand al in de eerste helft gelijk kan trekken.

    Na de rust een iets ander LSVV, vermoeidheid gaat een rol spelen en het spel gaat minder snel als voor de thee. Maar de tegenstander maakt ook daar geen gebruik van en zo komen beide teams niet tot scoren. Als er een handsbal in de zestien wordt geconstateerd door scheidsrechter Kluft, mag de thuisploeg, vlak voor tijd, aanleggen voor een strafschop. Slecht ingeschoten en de goede hoek gekozen door onze keeper Finn Entius zorgt ervoor dat er een strafschoppenserie moet volgen om tot een winnaar te komen.

    Esper, Erol, Jent en Job weten alle vier de strafschoppen te verzilveren. Finn is echter matchwinnaar en de held van LSVV als hij naast zijn eerder gestopte strafschop, ook in deze serie wederom twee weet te stoppen.

    Van harte gefeliciteerd mannen! Op naar de finale alwaar Hillegom de tegenstander zal zijn. Geen onbekende tegenstander, maar wel één waar in de competitie voor de winterstop met 1-0 werd verloren. Mooi moment voor een sportieve revanche dus!

    Tijdens de wedstrijd zijn er ook foto’s gemaakt, deze kunt u vinden door de navolgende link te volgen: https://photos.app.goo.gl/wJpH2BJcaxHX4rrs9