• Doe jij een sportieve opleiding en wil je graag ervaring opdoen?

  Of ben jij op zoek naar een goed stagebedrijf?

   

  LSVV is een erkend leerbedrijf voor stagaires in het middelbaar beroeps of voortgezet onderwijs!

  Ben jij op zoek naar een invulling van jouw stage? Wij hebben de volgende plekken voor jou.

  -Trainersassistent JO17/JO15: train onder begeleiding van de gediplomeerde hoofdtrainers met een gretige groep tieners!

  -Trainer van onze dames/meiden-teams: Samen bouwen aan een snel ontwikkelende tak binnen LSVV, stappen maken en nog plezier hebben ook!

  -Trainersassistent  JO13: voorbereiding, opzet en uitvoering van pupillentrainingen! Onder begeleiding van onze hoofd jeugd opleidingen! 

  -Verzorger/fysio en/of sportmasseur voor het fit krijgen en fit houden van onze voetballende leden. 

  -Ass. scheidsrechter bij de LSVV senioren selectie 1 & 2: Wil jij graag onderdeel zijn van een prestatief team? Ben jij gedreven en wil je helpen bij LSVV? Wij zijn erg blij met jou! Meld je aan. 

  Meld je aan via koen.vandervoort@lsvv.nl  of via info@lsvv.nl !

   

  Verder: 

  Training en teambegeleiding:  Doe je een sportopleiding aan het CIOS, Regio-College, Horizon College, Nova College of een HBO sportopleiding, twijfel dan niet langer en neem voor je stage contact op met LSVV. In een sportieve en ambitieuze vereniging, met een goede balans tussen sportieve ambities, teamspirit en recreatieve sport, kun jij als begeleider en/of trainer van een jeugdteam aan de slag!  Onder begeleiding van een gediplomeerde trainer, jouw stagebegeleider, kun je je ontwikkeling vanuit begeleid trainerschap naar een steeds zelfstandiger opererende trainer/begeleider: Stap voor Stap! Voor de langere stages uit de sportopleidingen of voor stages die nodig zijn voor KNVB trainersdiploma's

  Organisatie en gastheerschap:  Op wedstrijddagen, de zaterdag of de zondag, zorg jij ervoor dat het sportcomplex klaargemaakt wordt voor de wedstrijden in de diverse categorien. Vervolgens ontvang je de teams en scheidsrechters en zorg je ervoor dat iedereen een leuke sportdag meemaakt bij LSVV! Je bent de spin in het web, staat open voor vragen en deelt informatie. Dit allemaal in samenwerking met andere vrijwilligers binnen de club. Aan het einde van de dag wordt het complex weer klaargemaakt voor de volgende activiteit.  Het kan per dagdeel (1/2 dag) of voor een hele dag, iedere week of om de week, al naar gelang de stage dit verlangt. Ideaal voor een snuffel-stage of een wat langere stage op het gebied van organisatie en gastheerschap. 

  Organisatie van een vereniging:  Doe je een organisatorische opleiding en wil je je richten op delen van een sportvereniging of op de gehele organisatie hiervan in beeld brengen, met goede en verbeterpunten, dan ook is LSVV een mooie vereniging om je stage bij te lopen. LSVV is een goed georganiseerde vereniging, maar het kan altijd beter. Vreemde ogen zien vaak verbeterpunten waar de huidige personen binnen de vereniging overheen kijken. LSVV wil vooruit en kan jou daarbij goed gebruiken! Voor de positief kritische en sportief ingestelde stagiair (e)!

  Wil jij op 1 van de bovenstaande gebieden je stage bij LSVV invullen, schroom dan niet en meld je aan!

  Dit kan via koen.vandervoort@lsvv.nl of via info@lsvv.nl !

  Geef aan voor welke opleiding en op welk gebied je je stage wilt invullen, dan nemen wij contact op over de mogelijkheden!

  Wij hopen je te ontmoeten bij LSVV!

  LSVV, Join the Club!