• Ook JO19-1 bekert door. Op Paasmaandag 1 april speelde JO19-1 uit tegen AS’80 JO19-1 de kwartfinale van de beker. De thuisclub begon sterk aan de wedstrijd met een flink veldoverwicht wat overigens niet tot veel kansen leidde. De eerste serieuze tegenstoot van LSVV, een corner na 20 minuten leverde de 0-1 op, waarbij de rebound knap werd ingeschoten door de mee opgekomen Rens. Een kwartier later werd het 0-2. Luuk P opende op Erol die Esper een niet te missen kans schonk.

    Direct na de rust liep Olle tegen zijn tweede gele kaart aan en moest LSVV het de rest van de wedstrijd opnemen tegen een numerieke meerderheid. De 1-2 kon eigenlijk niet uitblijven, maar twee minuten na die goal was het de razendsnelle Amir die een diepe bal op Esper mocht afronden. Helaas was het net zo snel weer 2-3. Een klein kwartier voor tijd leek AS’80 op gelijke hoogte te komen, maar die treffer werd wegens buitenspel geannuleerd. In de resterende speeltijd wist de thuisclub niet meer te scoren.

    Net als LSVV JO19-2 is ook JO19-1 hiermee door naar de halve finale van de KNVB-beker, welke op zaterdag 4 mei wordt gespeeld.