• Vroeg uit de veren voor de mannen en coaches van de JO13-2. Om 8.45 uur aftrappen in en tegen Schagen. Of dat de oorzaak was dat de mannen liepen te sjokken in plaats van vol de strijd aan te gaan was mij niet helemaal duidelijk, maar het was zichtbaar een zeer moeizame eerste helft waarin LSVV met 4-0 de kleedkamer moest opzoeken. Het lag in ieder geval niet aan de scheidsrechter want de Schagense scheidsrechter van dienst lag nog in zijn bed, en aangezien Maarten vandaag het team moest coachen als opdracht voor zijn KNVB opleiding, was het Casper die de fluit ter hand nam en de wedstrijd is gaan leiden.

    In de rust is er duidelijk besproken wat er allemaal beter kan en zeker wat er beter moet om niet volledig afgestraft te gaan worden. Van een dergelijke achterstand terug komen is vrijwel onmogelijk, en dus worden beide helften als afzonderlijke wedstrijd bekeken. Een tweede helft, die er in ieder geval stukken beter uit ziet. Eindelijk zien we de strijd die we zo gemist hebben in dat eerste deel, nu is er wel een stuk meer beleving en zien we ook mooie aanvallen van LSVV kant.

    Helaas is het toch Schagen die in dat tweede deel het vijfde doelpunt weet te maken, maar dan is er aan de andere kant de snelheid die Neyo op de mat kan leggen een zorg voor Schagen United, met de bal aan zijn voeten is hij op volle snelheid over rechts en weet daaruit ook een mooi doelpunt te maken. Even later is het weer Neyo die bij een hoekschop op de juiste plek staat om de bal perfect in het netje te koppen. Lekker toch weer wat te juichen voor de meegereisde supporters.

    LSVV zakt echter toch weer iets in zijn schulp als Schagen weer weet te scoren en nadat ze dat nog eens hebben gedaan is de einduitslag van de tweede wedstrijd 3-2. Dat klinkt een stukken beter en dus vergeten we voor de goede orde de eerste wedstrijd maar even. Volgende keer vanaf de eerste minuut deze inzet mannen, dat zal broodnodig zijn tegen de nummer drie HSV volgende week in Heiloo.