• Vandaag trappen we af op eigen terrein tegen De Spartanen uit Wognum, fysiek een paar grote jongens in het team van de tegenpartij en zo staat ons, ondanks dat De Spartanen op de laatste plaats staan een pittig potje te wachten. Na vier minuten lag door de hoge druk van de mannen uit Wognum de bal al achter Roy die even eerder nog een prachtige redding verrichte. Oké, tijd om de koppies weer op de juiste stand te zetten en gaan met die banaan. Als Ryan en Kayden erin komen voor Pip en Daniël is het meteen de eerste actie waarin beide invallers betrokken zijn, en Ryan vanuit die actie weet te scoren. Dat geeft de burger weer moed.

    Zeven minuten later wordt Owen keihard aangepakt in het zestienmetergebied, en rest scheidsrechter Snip niets anders dan de bal op de stip te leggen. Sverre die tegen Always Forward een belangrijke strafschop miste is zelf heel veel hierop aan het trainen geweest, en het team vertrouwd er dan ook vol op dat hij het deze keer wel afmaakt. En met succes wordt deze pingel strak tegen de touwen geschoten. En is de voorsprong een feit.

    Als bij een hoekschop Sven als laatste zijn voet tegen de bal kan krijgen in het gerommel voor het doel, gaan we met een 3-1 voorsprong de rust in.

    In de tweede helft hebben we een extra tegenstander, die De Spartanen in de eerste helft hadden, de wind! Dit levert zo af en toe een klein voordeel op. Het is echter niet de wind, maar de bloedsnelle en zeer grote spits van de Wognummers die onze verdedigers weet te verschansen en de aansluiting kan vinden.

    Het is maar een paar minuten voor tijd als de wind wel een beetje helpt, met een bal die hoog over Roy heen vliegt. En hoewel er in de laatste minuten nog kansen voor LSVV zijn, valt de bal niet meer in een doel en moeten we toch wel teleurgesteld met een gelijkspel het veld verlaten.

    Volgende week reizen we af naar De Rijp alwaar we in vorige fase ook met een gelijkspel het veld moesten verlaten, kunnen we deze keer twee extra punten meenemen naar Zuid-Scharwoude?