• Nog twee wedstrijden en dan zit ook dit seizoen er weer op. Vandaag is de eerste alvorens we volgend weekend afreizen naar Maastricht voor een internationaal toernooi. Helaas hebben een aantal ouders bedacht om met hun kroos ook dit weekend in te ruimen voor een reisje, maar ook dat hoort erbij. We lossen dat bij LSVV dan graag op door wat jongere spelers, of spelers uit een lager team mee te nemen, altijd een mooie ervaring.

  De JO11-1 speelt vroeg in de ochtend, en dus lenen we voor de wedstrijd tegen Kolping Boys, drie van deze mannen, Myles, Sepp en Jesse zijn naast de elf eigen spelers de versterking. En dan komt er om 23.59 uur een appje binnen, ik sliep uiteraard al, maar Daniël die onderweg was vanuit de Spaanse zon naar Nederland heeft zolang aan zijn ouders hoofd doorgezeurd 😉, dat er besloten werd om ervoor te zorgen op tijd terug te zijn, zodat onze topper ook nog kan voetballen. Heerlijk deze gedrevenheid! En zo hebben we nog een extra wissel.

  De velden zijn druk bezet en dus doen we op een “postzegel”-veldje gewoon een warming-up en gaan we geconcentreerd de wedstrijd in. Het duurt niet lang voordat er een doelpunt valt, in een wat rommelige situatie weet Ryan de score te openen. Dat is lekker! Eén van de volgende aanvallen wordt opgezet over de rechterflank, alwaar Owen op snelheid de achterlijn kan halen en de bal perfect voor kan geven op Makki die daar gebruik van maakt en het tweede doelpunt op zijn naam mag zetten.

  Maar dan lijkt het gevoel te overheersen bij de mannen dat er geen vuiltje aan de lucht is en dit met gemak gewonnen gaat worden…….. FOUT boys!!! De wedstrijd is nog lang en dus kan er nog van alles gebeuren, en dat gebeurd dan ook, Kolping weet nog voor de rust de aansluiting te vinden.

  Na de rust wordt er wel hard gewerkt, maar is Kolping Boys de meer controlerend ploeg, LSVV heeft moeite om de bal in de ploeg te houden, en is dus meer en meer op het goede verdedigen en prima keeperswerk van Roy aangewezen.

  Kolping weet ook de gelijkmaker nog te maken en dat is tevens de eindstand, na een tweede helft waarin we nog wat verschillende opties hebben toegepast om toch nog een doorbraak te bewerkstelligen, is er in de laatste minuut nog een hoekschop die op het hoofd van Ryan komt, maar helaas over het doel heen kopt, dit was na de limonade de meest gevaarlijke kans om drie punten mee naar huis te nemen. Helaas, niet gelukt!

  Over twee weken nemen we het op tegen De Blokkers en sluiten dan thuis het competitieseizoen af. Sepp, Jesse en Myles bedankt voor jullie prima inzet!