Zware wedstrijd voor de MO15-1 in Schagen

Geplaatst op zondag, 17 september 2023 | ,

De meiden van LSVV mo 15-1 mochten aantreden in Schagen tegen hun mo 15-1 in de 1ste klasse. Beide teams hadden hun eerste wedstrijd gewonnen. Wij wisten dus dat wij aan de bak moesten. Het team van Schagen, bestaande uit allemaal 2de jaars behalve de keepster,  startte erg sterk aan de wedstrijd. LSVV had wel de taak om vandaag vanaf het begin er vol op te zitten, maar werden toch flink onder druk gezet door iets sterkere dames. Met Shadely in de eerste helft op het doel hebben wij lang stand kunnen houden tegen Schagen. Er werden flink wat ballen op het doel afgevuurd en wist Shadely met de verdediging er veel uit het doel te houden. Helaas werd er met een goed afstand schot van Schagen de 1-0 op het bord gezet. Toch hebben wij nog met een goede kans van Phill bijna de gelijkmaker op de schoen. De dame van de wedstrijd was helaas de keepster van Schagen die de bal parreerde. Eind eerste helft lieten wij flink wat steken vallen. Veelal lieten wij onze dame lopen waardoor ze in overtal  kwamen. De rust gingen wij met 4-0 tegen in.

Wat frustratie in de groep dat ze ook zelf het gevoel hadden dat ze te weinig aan het leveren waren. Ondanks dat de meiden van Schagen groter en fysiek sterker zijn gaan onze meiden met strijdende blik de tweede helft in. Het is mooi te zien dat onze meiden veel beter weer vechten voor de bal. Dit is voor Schagen nieuw, want ze raken ook gefrustreerder en er zijn verschillende opstootjes. In de tweede helft hebben wij echt wel kansen, maar zien wij de keepster van Schagen haar doel goed leeg houden. Helaas maakte Schagen nog een doelpunt om zo de eindstand op 5-0 voor Schagen te brengen.  Wat onze meiden de tweede helft hebben laten zien geeft ons hoop voor onze derde wedstrijd uit bij KGB.