LSVV 17-2 VERLIEST HELAAS HUN TWEEDE WEDSTRIJD

Geplaatst op zondag, 17 september 2023 | ,

Na de mooie winst van vorige week met 3-6 bij Reiger Boys, moesten de mannen vandaag aantreden tegen Schagen 17-1. Helaas is er geen vaste basis in de 17-2 en moeten ze gebruik maken van invallers. Gelukkig konden er 4 man meedoen en stond er toch een sterk team klaar. In de eerste helft wisten de mannen van LSVV zich goed te verweren, maar konden helaas niet voorkomen dat ze 2x ongelukkig een doelpunt tegen kregen. Op basis van de eerste helft was een gelijke stand terecht geweest.
In de rust heeft Geert Wim weer het team op scherp gezet. Wat omzettingen in het team om te kijken of wij zo toch de aansluiting kunnen maken bij Schagen. Aan het begin van de tweede helft merken wij dat Schagen er flink in gaat wat leidt tot verschillende opstootjes. Helaas zijn er twee blessures onstaan bij de vaste spelers van de 17-2 en hebben wij nog 1 wissel speler over. Het warme weer helpt dan niet mee. Helaas weet Schagen de bal toch nog een aantal keer achter onze keeper te leggen. Tussendoor wordt er wel een penalty benut door Adam na een overtreding op Merijn.
Na het eindsignaal staat er een uitslag van 1-5 op het scorebord. Ondanks het verlies zit er echt wel potentie in het team. Maar zijn ze nog meer op elkaar ingespeeld dan komt het zeker goed. Onze dank gaat weer uit naar onze invallers.
Kom volgende week de jongens weer supporten om 13.00u thuis tegen AFC 34.