Ook 2e dag Zuurkoolcup was top, vrijdag slotavond!

Geplaatst op woensdag, 23 augustus 2023 | ,

Op de tweede dag van de Zuurkoolcup 2023 is gisteren de LSVV JO13-1 de winnaar geworden van de Van der Plas Sprouts Spruitjescup. De jongens van trainer Peter Kommas wisten zowel BOL als DTS te verslaan en na een 1-1 gelijkspel tegen Vrone werden zij dit jaar de terechte winnaar.

Om 19:00 uur gingen LSVV en DTS de strijd met elkaar aan op veld A en werd op veld C de wedstrijd Vrone – BOL gespeeld. LSVV wist uiteindelijk door o.a. twee goals van nieuwkomer Colin Vennink de jonge ploeg van DTS met 4-1 te verslaan. BOL won met 2-0 van Vrone waardoor de mannen uit Broek met twee overwinningen goed op weg zijn naar hun vijfde Zuurkoolcuptitel op rij. Echter zal BOL komende vrijdag tegen DTS niet op volle sterkte aantreden vanwege de start van hun competitie op zaterdag, waardoor er mogelijk voor LSVV nog een kans ontstaat om kampioen te worden op de toch al zo succesvolle Zuurkoolcup.

Komende vrijdag starten we op 17:00 uur met de dames Zuurkoolcup om vervolgens vanaf 19:00 uur met LSVV tegen Vrone en BOL tegen DTS af te sluiten.

U bent allen van harte welkom.

LSVV, Join the Club!