Voorlopige teamindeling 2023/2024 jeugdteams

Geplaatst op zondag, 30 juli 2023 |

Beste ouders en spelers,

Hieronder vinden jullie de voorlopige indelingen van de diverse jeugdcategorieën van O8 t/m O19 voor het seizoen 2023-2024. De indeling van de mini’s volgt aan het begin van het seizoen. Voorlopig omdat er nog verschuivingen kunnen plaatsvinden door aan- en/of afmeldingen. Bij de indeling zijn eerst de selectieteams samengesteld en is bij de samenstelling van de andere teams geprobeerd om zoveel mogelijk aan ieders wensen tegemoet te komen. Dit lukt helaas niet altijd. Maar voetbal is een teamsport en gelukkig is de ervaring dat binnen een team snel nieuwe vrienden en vriendinnen worden gemaakt.

Bij sommige teams staan nog geen leiders vermeld. Het liefst benoemen wij bij alle teams 2 leiders in verband met vervangbaarheid en verdeling van de werkzaamheden. Een leider is naast het coachen van de spelers ook verantwoordelijk voor de organisatie rondom het team en is aanspreekpunt voor de hoofdleiders. Ook zijn bij nog niet alle teams trainers gevonden. LSVV is afhankelijk van vrijwilligers om alles organisatorisch goed te laten verlopen. Samen vormen we nl. de vereniging. Daarom roep ik jullie op om eventuele lege plekken bij een team als leider of trainer in te vullen, of andere vrijwilligerswerkzaamheden bij LSVV te verrichten. Bijvoorbeeld bij de organisatie van toernooien of andere evenementen, in de kantine, schoonmaakploeg of als scheidsrechter. Jullie kunnen hiervoor contact opnemen met mij of de hoofdleiders.

Ook voor voor eventuele vragen over de indeling kunnen jullie terecht bij de hoofdleider van de betreffende categorie of bij mij. Met ingang van het seizoen 2023-2024 zijn dat:

MO13/MO15/MO17/MO20Jan-Willem Alkemadejan-willem.alkemade@lsvv.nl
Mini’s (indeling volgt later)Suzanne Lensensuzanne.lensen@lsvv.nl
JO8/JO9Mark Tuithofmark.tuithof@lsvv.nl
JO10/JO11Jorrit Moljorrit.mol@lsvv.nl
JO12/JO13Marco Bakkummarco.bakkum@lsvv.nl
JO14/JO15Wout Sloofwouter.sloof@lsvv.nl
JO16 t/m JO19Geert-Wim Kuingeert-wim.kuin@outlook.com

De indeling vindt u hier: 

Met vriendelijke groet,

Diana Kruyver
Voorzitter jeugdcommissie
diana.kruyver@lsvv.nl