Vakantietijd!

Geplaatst op maandag, 24 juli 2023 | , ,

Voetbalvrienden & voetbalvriendinnen,

Afgelopen maandag heeft het bestuur een symbolische laatste vergadering gehad van dit seizoen 2022/2023.

Een voetbalseizoen met sportieve hoogte- en dieptepunten en met verwachte en onverwachte resultaten. Met die ervaringen en gedachten zijn er alweer leden en vrijwilligers bezig met de invulling van het komende seizoen. Het aantal elftallen is geïnventariseerd en zijn ingedeeld, nieuw materiaal en kledingen zijn besteld, organisatie van de zuurkoolbeker gaat naar een afronding, het B veld krijgt tijdens deze rustperiode extra aandacht, de contributie brieven zijn alweer rondgebracht en algemene verbeterpunten worden in kaart gebracht.

De bal blijft maar rollen en dat is goed! Maar …. een moment van rust is zeker niet verkeerd. Tijd voor vakantie. Tijd om de gedachten te verzetten.

Mede daarom is het sportpark “Voorwaarts” op dit moment gesloten. En gaan we medio augustus weer volle bak aan de slag. Tot die tijd kunnen we allemaal genieten van die welverdiende rust. En nagenieten van de laatste spannende week van de Tour de France. Of de wedstrijden van de Oranje leeuwinnen tijdens het WK. Of gewoon van mooi uitzicht en ontspanning op uw vakantieadres.

En mocht u de komende weken toch aan onze club LSVV willen denken, laat dan uw gedachten dan eens gaan hoe u, of een bekende van u, het komende seizoen kan bijdragen aan de club. Als medewerker in de kantine, begeleider, trainer, schoonmaker, terreinhulp, scheidsrechter, etc. We kunnen niet alleen de voeten gebruiken op ons sportpark, maar er zijn ook vele handjes nodig om van het komende seizoen weer een sportief succes te maken.

Voor nu een fijne vakantie!!

Sportieve groet, Dirk Witte