Zeer geslaagd LSVV Kramer Zuurkool Jeugdtoernooi 2023

Geplaatst op zaterdag, 17 juni 2023 |

We kunnen terugkijken op een geslaagd LSVV Kramer’s Zuurkool Jeugdtoernooi 2023.  We willen hierbij alle teams bedanken die aan het toernooi hebben deelgenomen. Er zijn veel blijde gezichten gezien bij kinderen, coaches, ouders, broertjes/zusjes en andere bezoekers. Tijdens het toernooi waren veel vrijwilligers actief op beide dagen. Zonder deze vrijwilligers zou dit grote toernooi niet hebben kunnen plaatsvinden. Bedankt! We hopen iedereen volgend jaar opnieuw op ons toernooi te mogen verwelkomen. Medio september 2023 zullen we de datum voor 2024 bekend maken.

Tijdens het toernooi heeft onze huisfotograaf foto’s gemaakt. Deze zijn te zien op onderstaande links op facebook.

Voor zaterdag is de link: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=vvlsvv&set=a.732599331995434

Voor zondag is de link: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=vvlsvv&set=a.732611531994214

Belangstellenden voor een foto kunnen een mailtje sturen naar MBSportfoto@hotmail.com met vermelding / toevoeging van de foto met het watermerk. De huisfotograaf zorgt er vervolgens voor dat de originele foto, zonder watermerk, bij de desbetreffende persoon of personen terechtkomt.

Met vriendelijke groet,

Mede namens de toernooi commissie Diana Kruyver