LSVV na verlies een stapje lager!

Geplaatst op vrijdag, 9 juni 2023 |

Na de eerste beslissingswedstrijd in de nacompetitie voor een plaatsje in de 1e klasse KNVB is voor LSVV het doek gevallen. Voor het komend seizoen gaat de ploeg zich richten op de 2e klasse om met een fris gemoed de strijd aan te gaan.

In de wedstrijd tegen het amsterdamse ZSGO/WMS had LSVV langere tijd meer balbezit en liet de bal redelijk goed rondgaan. Tot echte kansen leidde dit in de eerste helft echter vrijwel niet. ZSGO/WMS loerde op balverlies van LSVV om in de omschakeling snel de spitsen te zoeken. Ook vanuit de amsterdammers leverde dit weinig echte doelpogingen op en hield keeper Job Rouwhorst zijn doel schoon.

Vlak voor rust veerde de vele langedijker fans op toen een voorzet vanaf links door de afscheid nemende captain Maik den Iseger in werd gekopt. De bal was echter net niet scherp genoeg en de paal redde de amsterdammers van een achterstand.

LSVV leverde veel strijd en vocht verbeten de duels uit. Voorin onder aanvoering van de onvermoeibare Jordy Cretier en achterin onder regie van de kersverse vader Bas Kansen.

Jordy jaagt door, maar de keeper van ZSGO/WMS ruimt op. (foto NHD)

Vlak na de thee was het Toine Merk die uit een goede poging de paal raakte. Helaas niet de oppepper die LSVV zo goed kon gebruiken, maar een tegenvaller toen ZSGO/WMS uit een tegenaanval de 0-1 op het bord liet zetten.

Alle zeilen bij voor LSVV die met een plan B de slotfase in gingen. Dit leverde 5 minuten voor tijd de gelijkmaker op van Brian Paul Tesselaar die een voorzet van Martijn Grooff in de doelmond afwerkte.

Hoop bij alles wat Langedijks was, maar de reguliere tijd leverde geen winnaar op. 1-1.

In de verlenging trad langzamerhand de vermoeidheid in de benen en de wedstrijd werd er niet beter op. De amsterdammers gingen hier het best mee om en wisten halverwege de eerste verlenging de 1-2 in het netje te werken na een ongelukkig moment in de langedijker defensie.

Met de moed der wanhoop en hard werken probeerde LSVV nog een slotoffensief te produceren, maar helaas zonder doelpunt. Het 3e doelpunt van ZSGO/WMS was in de slotminuut voor de statistieken.

De geel/blauwe leeuwen uit Langedijk gaan volgend jaar in de 2e klasse de strijd in de regio weer aan om zichzelf en hun trouwe supporters weer trots te maken.

Het is zoals het is.

Tot volgend seizoen aan de lijn bij LSVV,

Met sportieve groeten, LSVV

LSVV, Join the club!