Stoppen bij LSVV – geef het nu al door

Geplaatst op maandag, 8 mei 2023 |

We lopen naar het einde van het seizoen. Wedstrijden staan nu in het teken van het behalen van een mogelijk kampioenschap, of van het voorkomen van degradatie. Andere teams staan vast in de middenmoot en spelen nergens meer voor. Maar voor LSVV is het ook de tijd om alvast vooruit te kijken naar volgend seizoen. Hoeveel teams kunnen we vormen en wat wordt ongeveer de samenstelling. Daarvoor moeten we uiteraard weten wie er volgend jaar blijven voetballen. Daarbij gaan we ervan uit dat iedereen doorgaat, tenzij hij of zij het lidmaatschap opzet.

Daarom als je van plan bent om na het huidige seizoen niet meer (bij LSVV) te gaan voetballen, meld je dan tijdig af. Afmelden kan alleen per e-mail en dit dient reglementair te gebeuren voor 1 mei, dus doe dat dan spoedig. Deze mail kun je zenden naar ledenadministratie@lsvv.nl. Vermeld in e-mail de naam van het lid, het adres, de postcode en de woonplaats, alsmede de geboortedatum, het team waarin werd gespeeld en de datum waarop de opzegging van kracht wordt. Doe het vooral op tijd, want daarmee vergemakkelijk je niet alleen de teamindelingen voor het nieuwe seizoen, maar je voorkomt daarmee ook onnodige kosten. Want bij opzegging na 15 juni a.s. wordt een bedrag van € 25,– aan kosten (bondscontributie/verzekering) bij je in rekening gebracht. Opzeggingen bij leiders, trainers, coaches, bestuurders of andere vrijwilligers worden NIET geaccepteerd. Vaak wordt dit in de praktijk namelijk niet doorgegeven aan de ledenadministratie en kom jij er pas achter als je weer een nieuwe contributienota krijgt (en dat is zeker na 15 juni).

Wanneer je bij een andere club wilt gaan voetballen, dan moet je jezelf eerst aanmelden bij de nieuwe vereniging, zodat zij een overschrijvingsprocedure in werking kunnen stellen. Vervolgens dient de ledenadministratie van LSVV te worden ingelicht, zoals boven beschreven. Let op: je krijgt pas overschrijving van LSVV als de contributie en openstaande boetes zijn betaald en als alle in bruikleen gekregen artikelen als tas, trainingspak en dergelijke door jou zijn ingeleverd. Overschrijvingen dienen voor 15 juni 23:59 uur te zijn ingediend bij de KNVB. Dat verzorgt de nieuwe vereniging, maar dat kan pas als LSVV akkoord is gegaan met de overschrijving.

Geert-Wim Kuin
ledenadministratie