MO13-1 moet de 3 punten achter laten in Egmond

Geplaatst op woensdag, 17 mei 2023 | ,

Vandaag stond de uitwedstrijd op het programma tegen STVV Egmond MO13-1. Dit keer op de dinsdagavond ( in het weekend zijn we namelijk niet te verslaan😁). We wisten na de laatste ontmoeting dat het een fysieke wedstrijd zal worden. Maar dat hoort bij de 1e klasse. Bij winst zouden we weer aansluiten als 1 van de 2 koplopers. Dus er was toch wel wat druk voor de wedstrijd, dat was tijdens de warming-up toch wel een beetje te merken.

Wedstrijd begint:
Zoals we gewend zijn krijgen we direct een aantal kansen om de voorsprong te pakken. Maar het blijft helaas bij kansen. Langzaam voert Egmond de druk op en LSVV heeft geen antwoord op het hoog druk zettende thuisploeg. Dus helaas valt 10 minuten voor de rust de 1-0 voor Egmond. Op dat moment zeer verdiend want LSVV kon het tempo niet bij houden. Met veel moeite konden we de 1-0 vasthouden tot de rust.

Tweede helft:
Na een aantal wijzigingen en gesprekken in de rust wisten we allemaal dat het anders en beter moest. Dus we gaan opzoek naar de 1-1 . Na het heen en weer van kansen zal hij toch wel een keer vallen zal je denken. En natuurlijk valt de bal een keer goed, in een kluts bal valt de bal vrij in de loop van Phill die zo 1 op 1 richting de keeper kan lopen en de bal netjes in het hoekje schiet. 1-1 iedereen weer blij en de koppies gaan we omhoog. Helaas bleven we iets te lang in de feestvreugde hangen, want direct na de aftrap kregen we het 2de doelpunt tegen. Egmond komt dus op 2-1 voor en er zijn nog 8 minuten te spelen. Jeetje wat nu !!! Koppies omhoog en alles of niets gaan spelen. Achterin 1 op 1 en de rest naar voren. Helaas gingen de kansen die we toch nog kregen er niet meer in. Dus we moesten de punten achterlaten in Egmond.

Voor de meiden van de MO13-1 is dit wel weer even wennen na zo’n lange tijd niet meer verloren te hebben. Maar de leiders zijn supertrots op het team hoe we deze competitie meedraaien. Dus snel vergeten en weer doorgaan.

Groetjes leiders MO13-1