LSVV RICHTING NACOMPETITIE…

Geplaatst op dinsdag, 2 mei 2023 | ,

Nog drie wedstrijden, maar LSVV lijkt de nacompetitie nauwelijks nog te kunnen ontlopen. Na een 2-0 nederlaag bij SV Hoofddorp en een overwinning van Fortuna W. op bezoek bij Hillegom, is de achterstand op deze directe concurrent opgelopen tot zes punten.

LSVV speelde niet onaardig in Hoofddorp maar kon het aanvallend nauwelijks iets uitrichten. Tot halverwege de tweede helft hield men wel verdedigend stand, maar toen was het Tobias de Jong die de score opende uit een afgeslagen corner die niet goed werd verwerkt. Tien minuten later verdubbelde Hoofddorp haar voorsprong. Dit gebeurde door Stanley van den Assem, waarbij het nodige duw en trekwerk voor verwarring zorgde. In de slotfase moest LSVV ook nog eens met tien man verder na een tweede gele kaart voor Boy Kansen.

Hard werken, weinig beloning voor LSVV!

LSVV is komend weekend vrij en speelt een week later, op 14 mei, in eigen huis de derby tegen Kolping Boys.

Dan zijn ook onze fotograaf en razende reporter erbij, dus dan weer een uitgebreidere weergave van de wedstrijd.

Kom onze mannen steunen, want ook in mindere tijden zijn we 1 vereniging!

Hopelijk zien we u weer op sportpark Voorwaarts bij LSVV!

LSVV, Join the Club!