JO17-1 kampioen

Geplaatst op zondag, 21 mei 2023 | ,

Op zaterdag 20 mei heeft LSVV JO17-1 het kampioenschap behaald in de Hoofdklasse A en promoveert daarmee naar de landelijke 7e divisie. In de voorjaarscompetitie bleef JO17-1 ongeslagen en leed slechts eenmaal puntverlies doordat het in de thuiswedstrijd tegen Jong Holland 0-0 bleef. Maar omdat niet alleen LSVV alle andere wedstrijden won, maar ook Jong Holland, bleef het spannend tot de laatste speeldag. LSVV ging de laatste wedstrijd in met een doelsaldo van +33, wat 9 hoger was dan dat van Jong Holland. LSVV was dus de favoriet, maar moest dat nog wel waarmaken.

De ploeg ging voortvarend van start in de laatste wedstrijd tegen Alcmaria Victrix en via Esper en Amir werd binnen een kwartier een 2-0 voorsprong genomen. Maar daar bleef het voor de rust bij. Een krappe marge, want een tegentreffer zou zomaar de wedstrijd kunnen doen kantelen. Wel was tot aller geruststelling bekend geworden dat Jong Holland met “slechts” 5-0 had gewonnen van JVC, waarmee een overwinning voldoende was voor de titel. Na de rust werd gestart met 4 verse krachten, maar toch duurde het tot halverwege de tweede helft voordat de verlossende 3-0 op het scorebord kwam. Luuk S werd over links de diepte ingestuurd en Tijn kon zijn voorzet binnentikken. In de resterende tijd kwam in deze stand geen verandering.

Onze felicitaties aan alle spelers Morris, Nick, Destin, Jort, Thimo, Rens,Jayden, Zuhair, Luuk P, Tijn, Amir, Rick, Esper, Gijs en Luuk S, trainers Hans en Raymond en vlagger Remco. Samen hebben ze een geweldig seizoen neergezet en afgesloten met een klinkend resultaat waarmee LSVV met de JO17-1 voor het eerst naar de landelijke divisie is gebracht.

LSVV, Join the Club!