LSVV 15-1 KAMPIOEN!!

Geplaatst op maandag, 15 mei 2023 | ,

Zaterdag 13 mei 2023. Eén van de eerste echte warme lentedagen. Yes, een voorbode voor veel publiek vandaag!! Een paar dagen hiervoor de puntjes nog op de I gezet met hoofdtrainer Daniel. Vandaag kan het een bijzondere dag worden op het sportpark van LSVV.  Het vlaggenschip van de 14/15 categorie, de JO15-1, kan kampioen worden. Op vrijdagavond nog een allerlaatste check of iets een mooi feest nog in de weg kan staan. Is de taart besteld?? Taart?? Shit, om 18:30 uur toch nog een stress-moment. Snel proberen alsnog de bakker te bellen, misschien wordt er nog opgenomen. Wat een geluk!! Een mooie kampioenstaart werd alsnog gerealiseerd. Niets stond nu nog in de weg voor een fantastische ontknoping voor de spelers van de 15-1. Ja, uiteraard, er moest nog wel even gewonnen worden.

Na een goed verzorgde lunch, gingen de mannen omstreeks 12:15 uur van start met de warming up op het zonovergoten A-veld. Vlak voor aanvang van de wedstrijd nog even de boel goed natsproeien, zodat de bal in mooi combinatiespel richting het doel van de tegenstander kon rollen. KGB werd deze middag het slachtoffer van 15 zwaar gemotiveerde spelers die onder toeziend oog van veel ouders en overig publiek, er een galavoorstelling van maakten!! Dit resulteerde in 6 goals en 0 tegentreffers! Met deze klinkende overwinning, noteert de 15-1 de cijfers 30 uit 10, met een doelsaldo van 70-5. Zij mogen zich dan ook een overduidelijke en een terechte KAMPIOEN noemen. Het feest kon losbarsten en dat deed het ook. LSVV 15-1 promoveert naar de 6de divisie en hoort daar overduidelijk thuis.

ANTONNI, SEM, STIJN, DENNY, DEMYON, THOMAS, MERIJN, JORT, HUUB, KIERAN, JORDI, JORN, SIL, REMY, RUBEN en trainer DANIEL: VAN HARTE GEFELICITEERD!!

Heel veel succes volgend seizoen in de 6de divisie!!

Bekijk ook deze korte video.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is lsvv-traditioneel-logo.png
LSVV, Join the Club!