LSVV MO13 pakt belangrijke winst.

Geplaatst op zondag, 9 april 2023 | ,

Op deze heerlijke zaterdagochtend de inhaalwedstrijd tegen Egmond. Bovenin is het erg spannend en staan we met 5 teams heel dicht bij elkaar. Het verlies van vorige week was dan ook zwaar gevallen. Vandaag de koploper op visite. De start van de eerste helft was vandaag echt fantastisch. De meiden goed op scherp en hadden gelijk een onwijze inzet. De vrouw van de wedstrijd was vandaag Liv en erg belangrijk in het aandeel van de uitslag. Door hard werken van Liv kwam uiteindelijk de bal terecht bij Shadely die binnen een paar minuten de 1-0 op het scorebord zet. Doordat we er vol op gingen en met het lage zonnetje in het gezicht van de keeper wist Liv met een magistraal afstand schot de bal tussen de vingers van de keeper door te schieten. Haar eerste officiële doelpunt werd dan ook uitbundig gevierd. We bleven goed druk zetten en wist het hele team weer wat hard werken was. Met een mooie assist van Saar kwam de goal van Shadely, 3-0 een terechte voorsprong. Het harde werken wordt beloond.
Dat Egmond bovenaan staat zag je wel aan een prachtige aanval van Egmond die door kort tikkie takkie voetbal toch maar net naast de goal werd geschoten.
LSVV bleef in de eerste helft goed aanvallen wat creëerde in een buitenspel goal van Farah die afgekeurd werd. Snel gevolgd door een uitloop van Bo over de rechterkant die Farah voor de goal zet, maar helaas miste.

De meiden zijn erg super goed bezig en gaan met een goed gevoel de rust in. Tweede helft weet Egmond de wedstrijd om te gooien. Ze leggen veel meer druk op onze goal en zijn we aan het zoeken naar onze vorm van de eerste helft. Door het andere spelbeeld van de tweede helft maakt Egmond terecht 3-1. Heel af en toe komen we wel weer richting de goal van de tegenstander, maar hebben het achterin een stuk beter staan. De spanning begint te stijgen en zeker als Egmond de 3-2 maakt. Oké het laatste deel wordt overleven. Werken werken werken. Op karakter weten de meiden van LSVV de terechte overwinning binnen te halen. De coaches weer super trots op de meiden. Het publiek geen nagels meer over en de meiden met een grote glimlach moe van het veld.


Volgende week spelen we weer thuis tegen de Blokkers.

LSVV, Join the Club!