LSVV FORS ONDERUIT BIJ SV HILLEGOM

Geplaatst op maandag, 17 april 2023 | ,

Het blijft bij LSVV behoorlijk wisselen in de resultaten. De laatste wedstrijden wisselen kleine overwinningen zich af met forse nederlagen. Na de overwinning op Assendelft van 2 weken geleden gingen onze jongens met harde cijfers onderuit bij SV Hillegom, ook niet bepaald een hoogvlieger in deze competitie. De eindstand werd 6-0 in het voordeel van de thuisploeg.

Het zat de Langedijkers niet mee in het bollendorp want de eerste treffer van de thuisploeg was volgens een ieder bij LSVV duidelijk buitenspel, nota bene na een afgeslagen corner voor het doel van Hillegom. Nadat Jordy Cretier een zware 2e gele kaart kreeg gepresenteerd, sloeg Hillegom voor de rust nog eenmaal toe. Dit bleek de genadeklap voor onze jongens waarin wel vermeld dient te worden dat teveel spelers niet thuis gaven.

SV Hillegom, de nummer acht in de stand en dus voorafgaande deze pot op 1 plek boven LSVV, had vervolgens na de rust weinig moeite om LSVV op een harde nederlaag te trakteren (6-0). Om de nacompetitie tegen degradatie te ontlopen zullen de gele leeuwen nog wat punten moeten sprokkelen en uit een ander vaatje moeten gaan tappen!

Komende zondag 23 april krijgt men koploper HBC op bezoek op Sportpark Voorwaarts.

Hopelijk komen de trouwe supporters van LSVV dan weer steun geven aan onze jongens en geeft dat het team de drive om er met zijn allen weer voor te strijden.

Tot de 23e bij LSVV.

LSVV, Join the Club!