LSVV NA RUST ONDERUIT TEGEN FORTUNA WORMERVEER!

Geplaatst op woensdag, 22 maart 2023 | ,

Op eigen Sportpark Voorwaarts heeft LSVV op Super Sunday niet weten te winnen van Fortuna Wormerveer. De Wormerveerse doelpunten vielen na rust, waardoor LSVV na 90 minuten spelen met alsnog met lege handen stond.

Nadat pupil v.d. week Jack van der Gragt uit JO10-1 het voorbeeld had gegeven waren het de Fortunezen die de aftrap hadden verricht. Vroeg in deze 19e wedstrijd van het seizoen wist LSVV de bal te onderscheppen en ging het ten aanval om de score te openen. Verdediger Maik den Iseger had de eerste mogelijkheid van de wedstrijd. Maar helaas kwam zijn schot tegen de doelman van Fortuna Wormerveer. Echter liet LSVV het er niet bij zitten na deze kans. Een paar minuten later was Toine Merk dichtbij de mogelijkheid om te scoren, echter werd zijn schot over de achterlijn tot corner verwerkt. De corner die LSVV had gekregen leidde niet tot een mogelijk om alsnog te scoren.

Jordy en Dennis gevaarlijk voor het doel van Fortuna!

LSVV wist wel in de eerste twintig minuten van de wedstrijd de druk verder op te voeren. De kansen die LSVV kreeg kwamen allemaal dichtbij het doel van Fortuna Wormerveer. Alleen werden deze kansen allemaal ongedaan gemaakt door onze tegenstander(s) waardoor er dus niet gescoord werd. Nadat er een overtreding was gemaakt op onze spits Martijn Grooff was het even later Brian-Paul Tesselaar die ook een mogelijkheid kreeg om te scoren. Zijn schot ging ook rakelings het doel van Fortuna Wormerveer. Na deze kans waren het de Fortunezen die naar de kansen zochten om de score te openen. De wedstrijd was een half uur oud en een speler van Fortuna zocht onze verdedigers op. Geluk voor LSVV was dat deze kans dat deze spits niet langs onze verdedigers wist te komen. Hierdoor bleef het 0-0. Na deze kans waren het de Fortunezen die opnieuw gevaarlijk dichtbij het doel van onze keeper Job Rouwhorst wisten te komen. Dit keer werd de bal voorlangs het doel geschoten waardoor er werd gescoord. Maar onze assistent-scheidsrechter Imran Oughris hield de vlag omhoog en de goal werd door scheidsrechter Govert-Jan Jongejan afgekeurd. Langzaam maar zeker naderden we de rust en stevenen we af op een 0-0 ruststand.

Job houdt de 1e helft zijn doel schoon!

Tijdens de rust werden geen wissels toegepast waardoor LSVV met dezelfde elf spelers het veld betrad als voor rust. Vroeg in de tweede helft lag de openingstreffer in de voeten van Kick van den Berg, maar zijn schot belandde in de handen van de Wormerveerse doelman. Helaas voor LSVV wist hierna Fortuna Wormerveer snel om te schakelen en hierdoor op een 0-1 voorsprong te komen. Door de 0-1 voorsprong van Fortuna Wormerveer moest LSVV alle zeilen bijzetten om de achterstand weg te poetsen. Ons trainersduo besloot om na een klein uur spelen om de eerste wissels toe te passen. Kick van den Berg en Brian-Paul Tesselaar werden gewisseld voor Thom van Overbeek en Tim de Nijs.

LSVV zit fel op de bal, maar helaas slaat Fortuna toe.

Met twee nieuwe krachten werd geprobeerd om het Fortuna Wormerveer weer lastig te gaan maken, net als de eerste twintig minuten. Maar het lukte LSVV niet om iets terug te doen. Een tegenvaller voor LSVV was het uitvallen van Bas Kansen. Bas viel uit met een blessure waardoor hij gewisseld moest worden. Zijn vervanger was Martijn Schroeijers. Met Martijn Schroeijers binnen de lijnen werd geprobeerd om het doelgebied van Fortuna op te zoeken. Toine was dichtbij de gelijkmaker maar zijn schot werd door de keeper gekeerd. En ook Martijn Grooff was vlakbij de gelijkmaker, maar zijn schot belandde ook in de handen van de keeper.Nadat onze coaches besloten om de twee laatste wissels toe te passen. Maik den Iseger en Martijn Grooff werden gewisseld voor Jelmer Al en Sven de Ruiter. Echter een paar minuten na de wissel wordt het leed voor LSVV groter. Een uitgespeelde kans leidde tot een 0-2 achterstand. Er waren nog tien minuten te spelen waardoor het onmogelijk leed om de achterstand ongedaan te maken. Toch hadden Aidan Wijker en Martijn Schroeijers in de slotfase de kansen op de 1-2 en de gelijkmaker, maar het lukte niet om iets terug te doen. Langzaam maar zeker naderde het einde van de wedstrijd, maar helaas werd het leed voor LSVV nog groter. Boy Kansen kon niets anders doen dan de speler van Fortuna Wormerveer af te stoppen. Scheidsrechter Govert-Jan Jongejan kon niets anders doen dan een penalty toekennen. Job wist in eerste instantie de penalty te keren, maar in de rebound werd alsnog de 0-3 gescoord. Niet veel later werd er afgefloten en stond LSVV helaas met lege handen.

Komende zondag neemt LSVV het op eigen sportpark op tegen Assendelft.

Wie weet zien wij u dan. Tot komende zondag. Tot dan!

Michel en Raymon Bes

LSVV, Join the Club!