LSVV MO13-1 neemt koppositie over

Geplaatst op maandag, 20 maart 2023 | ,

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen de meiden van KGB op het programma. Uit bij KGB liepen de emoties hoog op , zo hoog dat de coach van KGB de handdoek in de ring gooide met de stand van 2-2. Dus de meiden van LSVV waren gebrand om de 3 punten dit keer maar in Langedijk te houden.

Om de voorbereiding optimaal te gebruiken spelen we de wedstrijd pas om 13:30. Dus rond 12:30 druppelen langzaam de meiden 1 voor 1 het LSVV terrein binnen. Even lekker nog even beppen met elkaar en dan de focus op de wedstrijd. Na een rustige warming-up en wat tactische aanpassingen (natuurlijk weer geheim) gaan we het vandaag iets anders aanpakken.

Wedstrijd begint: Al snel bleek het dat KGB niet zomaar de punten ons cadeau gaat geven. Dus de mouwen maar even opstropen en er tegenaan. En ja hoor zoals verwacht kwamen daar de eerste kleine kansen voor ons. Na een fantastische aanval komt Farah 1 op 1 tegenover de keeper te staan maar ze komt net een teenlengte te kort om de bal langs de keeper te spelen. Kort daarna speelt Charmine haar eigen vrij om de bal klaar te leggen om een schot op doel af te vuren maar helaas net over het doel. Natuurlijk had KGB ook wat kansen maar die werden goed verdedigd door de achterhoede. Nog 5 minuten tot de rust: de keeper van LSVV schiet uit , de bal stuitert door over de middellijn niemand van KGB reageert en daar gaat Mientje (Charmine ) op hoge snelheid langs de laatste verdedigers en rond de bal keurig langs de keeper af en zorgt voor de 1-0.

Rust: Even lekker chillen en natuurlijk limonade

2e helft: Zoals verwacht wou KGB ook nog voor de punten gaan. Dus de druk op onze verdediging werd behoorlijk getest. Toch kregen wij ook de kansen om de 2-0 te maken. De laatste 10 minuten waren toch echt voor KGB. Gelukkig kon onze keepster met de verdedigers toch de 1-0 vasthouden. En daar is het laatste fluitsignaal, meiden blij en de coach weer 10 jaar ouder 😁.

Achteraf werd het feest nog groter want de koploper Egmond verloor , dus niet alleen naast de 3 punten namen we ook nog eens de koppositie over 💪. Meiden we zijn wederom weer super trots op jullie en gaan zo door met elkaar.
Volgende week gaan we ons weer voorbereiden op de volgende finale thuis tegen Volendam om 11:30.

Groetjes technische staf MO13-1