LSVV MO13-1 houdt ongeslagen status

Geplaatst op maandag, 6 maart 2023 | ,

Dat de meiden vandaag aan de bak moesten was op voorhand bekend. De aankomende week spelen wij tegen de top van de competitie. Vandaag op visite bij de Blokkers, de nummer 4. Wij wilden vanaf de eerste minuut de meiden scherp hebben. De wedstrijd begon en we waren erg ongelukkig met de duels. Ondanks dat wij kleine kansjes creëerden is het toch de Blokkers in hun eerste aanval die scoren. Oké dit is anders en staan wij opeens achter. De Blokkers werd steeds sterker en wij steeds slordiger. Helaas kregen wij de meiden niet scherp genoeg en viel ook de tweede goal voor de Blokkers.

Tweede helft, nieuwe kansen. De meiden anders neergezet en gas erop. De meiden kwamen nu veel beter uit de startblokken en Charmine wist met een prachtige run op goal af te ronden. Yes, de aansluiting is gevonden. In de tweede helft is LSVV de betere ploeg op het veld, wat resulteerde in de verdiende gelijkmaker. Geweldig om te zien dat er weer goed wordt gestreden en we op zoek zijn naar de overwinning. Charmine wilde voor haar hattrick gaan, maar helaas werd het doelpunt afgekeurd vanwege buitenspel. De laatste kans kwam nog van de Blokkers. Lynn gooide haar lichaam er nog voor en wij zagen de bal buitenkant paal naast het doel gaan.

Volgende week spelen wij de belangrijke wedstrijd, om 09.00 uur thuis tegen Egmond.