MO13-1 pakt opnieuw de 3 punten

Geplaatst op zondag, 12 februari 2023 |

Zaterdag 11 februari stond de wedstrijd tegen de MO13-1 van Spartanen op het programma. Jazeker, wederom het team waar we in de 2e klasse mee gestreden hebben voor het kampioenschap (toen 2-0 voor LSVV 💪).
Ook deze keer weer om 08:15 verzamelen in de kleedkamer. Helaas moest Bo zich vroeg in de ochtend ziek afmelden met hoge koorts. Gelukkig hadden we Sjors erbij kunnen regelen om zo toch nog een extra speelster te hebben. Na de warming-up bleken er meer meiden niet helemaal fit te zijn, dus we wisten dat het een pittige klus ging worden om de punten vandaag te pakken. Gelukkig is inzet het probleem niet.
Wedstrijd begint:
Zoals al bekend was ging Spartanen vanaf minuut 1 direct er vol tegenaan. Toch gingen de kansen over en weer. Maar dan toch oef 0-1 achter, de reus van Spartanen scoort ( grote meid van bijna 2 meter😁) . Oké wat nu ! Staan we weer 0-1 achter. Dus op zoek naar de 1-1, en ja hoor na een flitsende aanval scoort Jezz de welverdiende 1-1. Na 10 minuten spelen maakte Sjors haar debuut bij de meiden van de 13-1 , er was meteen een klik met de meiden (contract ligt klaar 😉). Je kon duidelijk merken aan het eind van de 1e helft, dat de tank bijna leeg was bij een aantal speelsters. Dus nog even volhouden. Maar helaas net voor de rust valt de 1-2 wederom de reus .
Rust: gelukkig denken de meiden. Tijd voor een donderspeech en natuurlijk limonade.
2e helft:
Alles of niets is het thema 😧. Zoë in de mandekking op de reus, Lynn in een vrije rol, Farah zo diep als mogelijk en direct de 2-2 maken. Dus Spartanen moest achteruit want de meiden van LSVV komen eraan. Na een klutsbal komt onze debutant Sjors aan de bal, kapt een aantal speelsters uit en scoort de 2-2. Nu gaat de rem eraf, Spartanen weet het niet meer. Supersnel en heel stiekem de 3-2 in de touwen gescoord door Amy. 3-2 is genoeg voor vandaag dus nu achterin alles dicht en volhouden. Ja hoor de scheidsrechter fluit af en de 3 punten in tas.
Meiden geweldig gespeeld als team vandaag en geniet van de komende vrije zaterdagen .

Groetjes leiders MO13-1