Ben jij de gedreven Keeperstrain(st)er voor LSVV?

Geplaatst op woensdag, 22 februari 2023 |

Junioren en/of Seniorenselectie

Bij LSVV hebben we de ambitie om met de jeugdselectieteams stabiel op een, voor LSVV, maximaal regionaal niveau te spelen. LSVV wil met haar uitstraling, organisatie en verenigingssfeer jeugdspelers en onze seniorenselecties binnen de eigen organisatie behouden en maximale ontwikkelingsmogelijkheden geven, binnen de grenzen van de redelijkheid.

LSVV wil een vereniging zijn die haar voetballende leden, supporters en de betrokken vrijwilligers in vele verschillende taakgebieden, een goed georganiseerde sportbeleving kan bieden.

Wij zijn, voor het komende seizoen 23/24,  voor onze juniorengroepen en voor onze seniorenselectie nog op zoek naar een ambitieuze, kundige en gedreven persoon die onze keepers wil laten doorontwikkelen!  Met andere woorden: we zijn op zoek naar een

Keeperstrain(st)er, Junioren en/of Seniorenselectie

Trainers/coaches die dit alleen of in een duo willen en kunnen doen om een bijdrage te kunnen leveren aan onze actieve voetbalvereniging!

Jij hebt de ervaring, voetbal-/keeperskennis en trainerskenmerken die aanslaan bij deze doelgroepen. Met jou, mogelijk alleen maar het kan ook in een duo-job, denkt LSVV dat we de keepers zich verder kunnen laten  ontwikkelen om een goede stabiele groep te gaan vormen binnen de LSVV-organisatie.

Heb jij hier ook belangstelling voor en wil je hier eens over verder praten, schroom dan niet en neem contact op met mij, via koen.vandervoort@lsvv.nl , of via 06-12071464.

LSVV

Vanuit LSVV krijg je de gelegenheid om je als trainer te ontwikkelen.

Er zijn een aantal ervaren trainers binnen LSVV actief die jou ondersteuning kunnen bieden.

De organisatie van LSVV staat goed en ontwikkelt zich verder. De keepers spelen daarbij een belangrijke rol. De teams van LSVV spelen op een goed regionaal niveau en je kunt je helemaal richten op de ontwikkeling van de keepers hierin.

LSVV zorgt ervoor dat alle benodigdheden voor goede trainingsactiviteiten aanwezig zijn.

Daarnaast is er tevens ruimte om jouw activiteiten via een gepaste vrijwilligersvergoeding te waarderen.

Met sportieve groeten,                              

Koen van der Voort                       

LSVV, Join the Club!