LSVV MOET WEDEROM GENOEGEN NEMEN MET EEN GELIJKSPEL!

Geplaatst op dinsdag, 6 december 2022 | ,

In de laatste (thuis)wedstrijd van het kalenderjaar 2022 hebben LSVV en SV Hoofddorp de punten gedeeld. Op een ijzig koud Sportpark Voorwaarts bleef het scorebord van Perry Bruin na iets meer dan 90 minuten spelen steken op een 1-1 eindstand, waardoor beide elftallen een punt konden bijschrijven.

Nadat scheidsrechter Kamal el Hajjaji even over 14.00 uur had aangevangen, was het LSVV wat de aftrap had verricht. In de openingsfase van deze 10e competitiewedstrijd van het seizoen waren het de Hoofddorpers die snel de bal hadden veroverd van LSVV. Maar onze keeper Lars van Zijl was alert en kon de bal zonder veel moeite opvangen, waarna er snel werd omgeschakeld. Snel na de omschakeling was LSVV op de speelhelft van SV Hoofddorp te vinden. Maar helaas voor de meegelopen aanvoerder en verdediger Maik den Iseger trof hij geen doel. Na deze kans van ons vlaggenschip namen de Hoofddorpers het heft in handen. Geluk voor LSVV was dat de spelers uit Hoofddorp ook het doel niet troffen, waardoor het 0-0 bleef.

Een iets sterker Hoofddorp, maar LSVV gaf geen krimp!

Vervolgens drong LSVV weer aan, maar helaas ontbrak Kick van den Berg zijn afstandsschot kracht, waardoor de bal in de handen van de Hoofddorpse doelman belandde. Opnieuw schakelde SV Hoofddorp snel om, waardoor de nummer 3 van de ranglijst weer opnieuw een aantal kansen kreeg om de score te openen. Echter bleven onze verdedigers; Maik den Iseger, Aidan Wijker, Boy Kansen en Dylan Bruin stand houden, waardoor er kansen gegeven werden aan de Hoofddorpers. Waar de spelers van de tegenstander niet aan scoren toekwamen, had onze spits Brian-Paul Tesselaar een aantal minuten voor het rustsignaal de kans op de 1-0. Zijn schot belandde bij de eerste poging tegen de Hoofddorpse doelman, waarna de bal weer terug het veld in kwam en in Brian-Paul zijn voeten terecht kwam. In de herkansing belandde de doelpoging naast het doel waardoor het in de eerste helft bij een 0-0 stand bleef.

Tijdens de rust had LSVV niet gewisseld en dat kwam ten goede na zeven minuten spelen in de tweede helft. Nadat Jordy Cretier zich had los gemaakt van zijn tegenstanders stormde hij af op het doel van SV Hoofddorp. Met een hard schot gaf hij de keeper van SV Hoofddorp het nakijken en bracht de score naar 1-0.

LSVV is scherp en gretig met Dylan, Kick en Jordy.

Na de 1-0 voorsprong zochten de spelers uit Hoofddorp al snel weer naar nieuwe aanspeelmogelijkheden om de 1-1 te scoren. Om dit te forceren besloten zij om binnen vijf minuten na het openingsdoelpunt driemaal te wisselen. Ook besloten onze coaches Gidon Reinders Folmer en Jordi Tiktak om de eerste wissel binnen de lijnen te brengen. Kick van den Berg werd gewisseld voor Finn Groot om zo meer aanvallende druk uit te oefenen op de Hoofddorpers. Dat lukte al snel na deze wissel want Toine Merk was dichtbij de 2-0. Via de doelman ging de bal naast het doel, waarna er een corner volgde. Echter werd de corner slecht ingeschoten waardoor het nog bij een kleine voorsprong bleef.

Omdat LSVV maar een kleine voorsprong had drongen de Hoofddorpers meer aan om de gelijkmaker te scoren. Maar LSVV wist lang te voorkomen dat dit zou gebeuren. Zo wist Maik den Iseger een bal van de lijn te koppen, Boy Kansen keerde een schot en Dylan Bruin wist ook de kans voor de Hoofddorpers onschadelijk te maken. Er werd besloten om een nieuwe wissel binnen de lijnen te brengen. Zo kwam Martijn Schroeijers binnen de lijnen voor Martijn Grooff. Toch kon niet worden voorkomen dat alsnog de Hoofddorpers alsnog op gelijke hoogte (1-1) wisten te komen. Na dit doelpunt had Boy Kansen met een vrije trap nog de kans om de winnende scoren, maar helaas voor LSVV ging zijn schot naast het doel. LSVV verdiende meer in deze wedstrijd, maar moest helaas na iets meer dan 90 minuten spelen genoegen nemen met een punt.

Simon troeft zijn tegenstander af!

Komende zondag staat de laatste wedstrijd voor de winterstop op het programma. Dan reist LSVV af naar Oudorp waar LSVV het opneemt tegen Kolping Boys. Zal het weerzien met oud-coach Rob Klanker LSVV drie punten opleveren? Hopelijk wordt het minder koud dan bij deze wedstrijd, zodat u als supporter van LSVV af kan reizen naar Oudorp.

Wie weet zien wij u dan. Tot komende zondag. Tot dan!

Met vriendelijke en sportieve groeten,

Michel en Raymon Bes.

LSVV, Join the Club!

PS. In dit wedstrijdverslag zijn slechts een paar foto’s zichtbaar die genomen zijn. Wilt u meer van onze foto’s zien? Surf dan even naar onze sportfotopagina op Facebook: www.facebook.com/MBSportfoto.