LSVV 35+ Kampioen van Langedijk!

Geplaatst op zondag, 18 december 2022 |

Op een legendarische voetbalmiddag, niet alleen in Qatar, schreef het 35+ team van LSVV, op eigen initiatief verkozen voor deze gelegenheid, de Langedijker Zaalvoetbal Middag in de Oostwal op haar naam!

Half Nederland stond op de schaats, maar onder de vlag van het 35e Oostwal Kersttoernooi werd er ook nog gestreden door de 4 Langedijker veldvoetbalverenigingen om een beker, de eer en het aanzien!

Het team, bestaande uit louter toppers uit het LSVV-verleden, onder aanvoering van all-time captain Rob ter Burg, wist in de openingswedstrijd het stugge BOL met 2-0 te breken. Na een tweede wedstrijd tegen Vrone, die in 2-2 eindigde, lag de druk volledig op de laatste kraker tegen DTS. Met een spetterende 6-1 overwinning wist LSVV de toernooiwinst op haar naam te schrijven!

Naar eigen zeggen volledig terecht en dat blijkt ook uit deze prima uitslagen.

Voorwaar een prestatie om trots op te zijn!

Plezierige feestdagen,

LSVV, Join the Club!