Vlaginstructie

Geplaatst op maandag, 21 november 2022 |

Afgelopen dinsdag 15 november was de eerste vlaginstructie bij LSVV, gegeven door Michaël van Leijen. Mooi om te zien dat toch veel ouders hun steentje bij willen dragen aan de sport van hun zoon of dochter door de instructie bij te wonen.

Aan de hand van foto’s en film materiaal heeft Michaël alle facetten waar de grensrechter mee te maken krijgt uitgelegd. Hoe gebruik je de vlag, waar loop je als grensrechter en de communicatie met de scheidsrechter kwamen aan bod. Belangrijk punt waar wij als LSVV voor staan is “Eerlijk vlaggen”. Ook als je denk dat de tegenstander dit niet doet, wij vlaggen eerlijk. Komt nog bij, “fouten maken mag”.

De instructie, na inloop met koffie en thee, heeft iets langer dan een uurtje geduurd. Was interactief door de vele vragen van de ouders. Wat de betrokkenheid maar weer aantoont. Al met al een succesvolle avond waar we zeker een vervolg aan willen geven.