Sint op bezoek bij LSVV, Woensdag 23 nov!

Geplaatst op zondag, 20 november 2022 |

Op woensdag 23 November, vanaf een uur om 4 ’s middags, heeft Sinterklaas weer tijd om LSVV met een bezoekje te vereren! De jongste LSVV jeugd heeft haar best weer gedaan en mooie tekeningen klaargezet in de Bestuurskamer bij LSVV!

LSVV en Sinterklaas! Veel werk is verzet door de kids!

Hopelijk weten de Pieten deze te vinden zodat ze in ieder geval bij Sinterklaas terechtkomen!

Sinterklaas met vele voetbalhulppieten!!
Ook de echte Pieten zullen weer een balletje ‘proberen’ te trappen!!

Goed nieuws voor de LSVV jeugd is dat de pakketjes en het strooigoed niet op de pakjesboot lagen, maar keurig mee zijn gegaan in de handbagage van de Pieten die met het vliegtuig naar Nederland zijn gekomen!

Sinterklaas en de Pieten zullen een paar uurtjes bij LSVV blijven, meedoen met de jeugdtrainingen en na een uurtje ongeveer weer gaan vertrekken, om daarna nog wat strooiwerk in Qatar bij die andere topvoetballers te gaan verrichten!

Alle jeugd mag, liefst verkleed als Pietje, op dit event verschijnen!

Heel veel plezier en lief zijn voor de Pieten!

LSVV, Join the Club!