MO13-1 geven Lynn een mooi cadeau

Geplaatst op zaterdag, 19 november 2022 | ,

De competitie wordt steeds spannender en de meiden van LSVV strijden mee om de titel. Winst was het enige wat vandaag telde. Dus zeker Lynn verwachtte een overwinning op haar verjaardag. Onze rechtsachter alias pitbull stond vandaag weer haar dametje.

We beginnen de wedstrijd wat matig en de meiden hebben vooral last van het koude weer. We creëren wel kansen met een mooie steekpass van Jezz op Farah, een schot van Kyara en een voorzet van Jezz waarna Shakena op de lat schoot. Gelukkig had Shakena wel beloofd om te scoren en dat deed ze. Eindelijk de 0-1 voor LSVV. Dit smaakte naar meer. Farah had ook goed geluisterd, want het was een klein keepertje dus een mooie lob goal van Farah. Door een schot van Vanity op goal komt in de rebound bal bij Shakena die de bal keurig in de hoek speelt. De meiden zijn nu los en Farah weet met een solo de 0-4 te scoren voor de rust. Voorin met Amy rechtsvoor kon ze wel gevaarlijk worden maar zichzelf niet belonen met een goal.

We weten dat we qua doelsaldo achter liggen op de Spartanen. Dus in de rust de meiden weer op scherp voor de tweede helft en proberen veel te scoren. De eerste kans kwam van Kyara, maar zij trof de paal. Gelukkig schuift Shadely de bal langs de keeper en scoort. Snel daarna schiet Shakena de bal met een lob over de keeper. Yes 0-6 voor op Winkel. Helaas zien we dat de meiden wat inzakken en dan zie je toch dat Winkel met een verrassende aanval de goal treft. De altijd uitstekend keepende Sandy kon de tegengoal helaas niet voorkomen.

De eerste helft was het middenveld erg scherp met Saar, Zoë en Vanity. Achterin met Charmine, Lynn en Liv kwamen de tegenstanders er niet doorheen. Helaas zakte we de tweede helft in en konden we helaas de uitslag niet vergroten. Uiteindelijk een mooi cadeau voor Lynn en een goeie generale voor volgende week. Dan staat de topper op het programma LSVV-de Spartanen om 09.00 uur op sportcomplex Voorwaarts. Komt allen de meiden weer aanmoedigen. Dit kunnen ze goed gebruiken.