Grensrechters-instructie voor ouders

Geplaatst op donderdag, 3 november 2022 |

Aan alle voetbalouders,

Uw zoon of dochter voetbalt met veel plezier bij LSVV. Maar om dit mogelijk te maken hebben we veel vrijwilligers nodig, waaronder grensrechters. Veel mensen zien op om tijdens de wedstrijden van de kinderen grensrechter te zijn. “Zelf nooit gevoetbald dus ik weet niet hoe het moet” is een veelgehoord argument. Maar zonder vrijwillgers , geen voetbal!

In de weet dat er in de teams veel ouders zijn die kunnen en willen vlaggen, maar niet zo goed weten hoe organiseert LSVV op dinsdag 15 november een vlaginstructie voor ouders.

Een ieder die wil vlaggen in het team van jullie zoon/dochter is van harte welkom. De instructie zal worden gegeven door LSVV-er en ervaren scheidsrechter Michaël van Leijen.

Aanvang is 19:30 uur in de kantine van LSVV, inloop met koffie en thee vanaf 19:15. De instructie en zal ongeveer één uur van uw tijd kosten. Op een leuke en vooral simpele manier wordt uitgelegd hoe je het beste kan vlaggen, waarna je alles weet wat je moet kunnen en kennen. Je zal zien dat het simpeler is dan je denkt!

Wilt u of iemand in de omgeving van uw kind, de instructie bijwonen, laat het even weten via de team app. Lukt 15 november niet, maar wilt uw de instructie wel horen. Geef het door, want dan kunnen we de instructie op een ander moment herhalen.

De jeugdcommissie LSVV