Medewerkersdag Zaterdag 12 November

Geplaatst op vrijdag, 7 oktober 2022 |
Medewerkersdag LSVV
ZATERDAG 12 NOVEMBER I KANTINE LSVV I 16:00 UUR

Zuid-Scharwoude, 07 oktober 2022

Beste medewerker,

Het bestuur van LSVV nodigt u van harte uit op onze medewerkersdag op zaterdag 12 november. Deze dag begint in de kantine van LSVV om 16.00 uur met een borrel inclusief leuke surprise act. Vervolgens hebben we een cateraar gevraagd een heerlijke maaltijd/buffet voor u klaar te maken. Aansluitend is er genoeg gelegenheid om elkaar te spreken onder het genot van een drankje en live muziek in de kantine. 

Als bestuur zijn we erg dankbaar voor alle hulp die wij van u – meer dan 250 vrijwilligers – krijgen. Hierdoor kunnen wij de kosten laag houden en blijft voetballen bij LSVV voor iedereen betaalbaar. 
Uiteraard is uw partner van harte welkom op deze avond! Het maakt echt niet uit of u nu iedere week bij ons bent, of incidenteel iets voor ons doet. U bent even welkom, want alle beetjes helpen. Zeker als u net vrijwilliger bent geworden is deze avond een hele leuke manier om andere vrijwilligers te leren kennen. We rekenen op minimaal 150 mensen, dus het wordt echt een hele leuke dag!!

Het programma ziet er als volgt uit:
16.00 – 18.00 uur borrel + surprise act
18.00 – 19.30 uur warm buffet/maaltijd
19.30 – 23.30 uur borrel en live muziek

Wij rekenen op uw komst– samen met uw partner! Vooraf willen we graag weten hoeveel mensen komen, dus is het handig als u zich opgeeft. Stuurt u svp een mailtje/of reageer op deze mail als u erbij bent. (kuilman1976@gmail.com).
Geeft u even aan of u alleen of samen komt en of u blijft eten! Doe dit uiterlijk 26 oktober! 
We zien u dan.

Namens het bestuur,
Maaike de Vries en Peter Kuilman