LSVV MO13-1 pakt eerste winst tegen Always Forward

Geplaatst op maandag, 31 oktober 2022 | ,

Na de nieuwe teamindeling vanwege splitsing met de MO15 stond de eerste wedstrijd op de vroege ochtend in de planning. Met toch nog wat kleine oogjes werd er gestart met de warming-up. De lach kwam snel op het gezicht doordat er een goede sfeer in het team zit. De meiden hadden er zin in.

Na een gelijk opgaande start van de wedstrijd waarbij beide teams de kans kregen om de wedstrijd open te breken was Farah die de 1-0 op haar naam zette. Bo is een paar keer met mooie sprints voor de goal gekomen maar mocht het niet belonen met een goal, maar met een bal op de paal. Snel daarna maakte Farah haar tweede goal met een bal op haar buik. Stiekem wel lekker om zo te mogen scoren.

De meiden hadden 2 opdrachten. Duels winnen en elkaar coachen. Wat is dit zichtbaar geweest tijdens de wedstrijd. Zelfs onze nieuwe aanwinsten Kyara, Saar en Amy wisten menige duels te winnen.
Met een mooie pass van Shakena wist Shadely prachtig de 3-0 te scoren. In de eerste helft miste Shadely een opgelegde kans en een stift van Charmine om op 4-0 te komen. Door hard werken van Zoë op het middenveld gingen wij met een terechte voorsprong de rust in.

Vol goede moed de tweede helft in. De meiden wel even scherp houden om er vol voor te blijven gaan. Gelukkig zagen wij in de tweede helft nog steeds een fel LSVV. Vanity was vandaag aan het vechten om de bal en probeerde regelmatig buitenom te komen om voor te geven. Een prachtige 4-0 kwam door Charmine op het scorebord. De verdediging met Lynn, Emma, Sharline, Kyara en Sandy op goal kwamen er weinig kansen voor de tegenstander. Nog verschillende kleine kansen gezien. We sluiten een mooie wedstrijd af met een terechte 5-0 door Charmine met het laatste puntje van haar tenen.