LSVV G-team op toernooi Zwaluwen ’30!

Geplaatst op zondag, 18 september 2022 | ,

LSVV G toont karakter

Na lange tijd zonder wedstrijdjes mocht het G-team van LSVV weer aantreden. Ditmaal een toernooi bij Zwaluwen ’30 in Hoorn. Nadat iedereen zich verzameld had gingen we richting de Hoornse club. In Hoorn aangekomen kwamen we erachter dat het een toernooi was voor volwassen G-teams en wij zijn een jeugd team. We konden onze borst dus natmaken, maar hadden er zin in!

Maar het deerde de toppers van LSVV ook echt niet:  ‘We gaan ervoor’ , zeiden de spelers en begeleiders in koor! En dat deden ze ook. De eerste wedstrijd tegen KGB G-2 werd met 1-0 gewonnen! Trots liepen de toppers van het veld af: ‘We hadden van volwassen gewonnen!’

Tussen de buitjes door prachtig voetbalweer!

De 2e wedstrijd moesten we aantreden tegen de Zwaluwen deze mannen waren een maatje te groot en dus verloren we deze pot met 3-0. Balen maar kop omhoog naar de volgende wedstrijd. Deze mochten we aantreden tegen de Zouaven.  De coaches en het publiek stond nog niet eens klaar en….. hoppa,  1-0 voor LSVV. Vlak voor het einde trapten we ook nog de 2-0 binnen: ‘weer gewonnen van de grote mensen’ werd er geroepen.

De 4e wedstrijd mochten we aantreden tegen KGB G-3. Dit was een lastig team met goede voetballers en toch sleepte we er een 1-1 uit. Ontzettend trots liepen we het veld af.

De 5e wedstrijd was tegen HOSV die nog geen wedstrijd hadden gewonnen. ‘Die zouden we wel even pakken’ riepen ze stoer.  Helaas door de onderschatting verloren we de wedstrijd met 2-1. Om het goed te maken hadden we nog een zesde en laatste wedstrijd tegen Zwaluwen G-2. ‘Alles geven’ was het advies. Dat deden ze en wonnen de wedstrijd met 5-0, werkelijk een voetbalshow!

Bij de prijsuitreiking bleek LSVV gewoon even de Bronzen plek te hebben gehaald. Dit had niemand verwacht toen we het complex opliepen en allemaal mannen en vrouwen zagen die minimaal 1 kop groter waren.

De dikverdiende Bokaal

Mannen en dame, wat een uitzonderlijke prestaties! LSVV en de begeleiders zijn trots op jullie en jullie instelling. Op naar de volgende wedstrijd(en), tot bij LSVV!

Tevens zijn we nog steeds opzoek naar meer talenten voor ons G-team!

Dus…..heb je zin en ben je sportief? Meld je aan via gvoetbal@lsvv.nl

Met sportieve groeten,

Barry en Sietse

LSVV, Join the Club!