INDELING LSVV 1 IS BEKEND!

Geplaatst op zondag, 28 augustus 2022 |

Een prachtig nieuw kunstgrasveld, een nieuw trainersduo, nieuwe en bekende tegenstanders, maar ook nieuwe en vertrouwde gezichten zijn de ingrediënten voor een nieuw voetbalseizoen. En voor we het allemaal weten, mogen we weer voetballen.

Vorig seizoen eindigde LSVV in de middenmoot op een keurige zevende plaats op de ranglijst. Dit betekende dat LSVV zich handhaafde in de Eerste Klasse A. maar ten opzichte van het vorig seizoen is er iets veranderd.

Ten opzichte van vorig seizoen is het aantal tegenstanders niet gewijzigd. Dit zijn er nog steeds dertien. Wel spelen we in dit voetbalseizoen tegen nieuwe en bekende tegenstanders. Zo raakten we de clubs Kampong (promotie) en DSOV, Legmeervogels en SV ROAC (degradatie) kwijt. Maar daarvoor zijn nieuwe tegenstanders in de plaats gekomen. Dit zijn HBC uit Heemstede, IVV uit Landsmeer, SV De Meer uit Amsterdam en Vitesse’22 uit Castricum.

Dus al willen we LSVV blijven volgen, moeten we wel een aantal kilometers rijden om hen in actie te zien.

Dit is de officiële indeling voor het komende seizoen 2022/2023:

Tegenstander:Uit (plaatsnaam):
  
AFC’34Alkmaar
AGB VVAmsterdam
Assendelft VVAssendelft
Fortuna WormerveerWormerveer
HBC SVHeenstede
Hillegom SVHillegom
Hoofddorp SVHoofddorp
IVVLandsmeer
Kolping BoysOudorp
De Meer SVAmsterdam
SDZAmsterdam
Uitgeest FCUitgeest
Vitesse’22Castricum
  

Nadat de Zuurkoolcup gespeeld is, wordt er in het weekend daaropvolgend, zaterdag 3 september aangevangen met de poulefase van de KNVB-beker. Daarin treft LSVV een drietal onbekende tegenstanders. Dit zijn zaterdagvereniging SV Marken en zondagverenigingen S.V. Enkhuizen en SEW uit Nibbixwoud. Het volledige speelschema hebben we voor de volledigheid hieronder opgesteld.

Dag:Aftrap:Tegenstander:Waar?:
    
Zaterdag 3 september14.00 uurSV MarkenSportpark Marken Marken (uit)
Zondag 11 september14.00 uurs.v. EnkhuizenSportpark Voorwaarts Zuid-Scharwoude (thuis)
Zaterdag 18 september14.00 uurSEWSportpark De Dres Nibbixwoud (uit)
    

Laten we hopen dat er voor iedereen een mooi en succesvol sportief seizoen zal komen.

Met sportieve groeten,

Michel en Raymon Bes

LSVV, Join the Club!