Clubvoetbaldagen, Lol en Succes!

Geplaatst op maandag, 29 augustus 2022 |

Het waren weer drie fantastische dagen bij LSVV. Ook dit jaar weer drie volle dagen voetballen tijdens de Clubvoetbaldagen. Op de derde dag zijn weer even de nodige plaatjes geschoten van de mooie acties, en strijdende maar vooral ook vrolijke en blij gezichten.

Dank aan alle trainers die deze topdagen mede mogelijk hebben gemaakt, ook dank aan Sip voor de de EHBO, de toppers die alle dagen hebben gezorgd voor de nodige versnaperingen en lunch (Ton en Maarten), de hoofdtrainers Peter Kommas en Daniel van Steeg en de extra helpende handjes Adam, Kieran Engeringh, Antonni, Sem Beemsterboer, Stan Gerdes en een ieder die ik vergeten mocht zijn, te noemen. En natuurlijk Koen van der Voort die ook dit jaar weer enorm veel rondom de organisatie van de clubvoetbaldagen heeft betekent.

Maar alle aanwezige jongens en meiden hebben het voetbalfeestje helemaal compleet gemaakt. Waarvoor veel dank en misschien tot volgend jaar.

Alle foto’s zijn te vinden door het volgen van deze link: https://photos.app.goo.gl/GYijk3HCBMy6D6rZ8

#lsvv #clubvoetbaldagen #2022

LSVV, Join the Club!