Peter Kommas, HJO bij LSVV, ontvangt zijn diploma!

Geplaatst op donderdag, 16 juni 2022 |

Na een intensieve cursus van een jaar, met vele cursusavonden, opdrachten in zowel praktijk alsook theorie, is Peter Kommas bij de KNVB geslaagd voor zijn Hoofd Jeugd Opleiding C. Een cursus die hem langs de verenigingen van mede-cursisten als ’t Gooi, vv UNO, Monnickendam, Vrone, Kolping Boys en RKDES, bracht waar vele praktijksituaties moesten worden voorbereid, uitgevoerd en/of beoordeeld, kostte een aardige hoeveelheid tijd, maar bracht vele goede contacten, leerzame momenten en een uitdagende inhoud daarvoor terug!

Peter is, na zijn afsluitende presentatie op dinsdag 14 juni jl., nu officieel gediplomeerd Hoofd Jeugd Opleiding. De afgelopen jaren hebben al vele trainers, onder begeleiding of op informatieavonden van Peter, mogen genieten van het meeslepende enthousiasme en de opgebouwde ervaring en vakkennis die Peter in de loop van de afgelopen jaren heeft opgebouwd.

Peter met zijn afsluitende presentatie, 14 juni bij vv UNO te Hoofddorp

Bij LSVV zijn we trots op Peter, die weergeeft zoals LSVV graag met de jeugd en de jeugdtrainers werkt: betrokken, enthousiast, sportief en gedreven!

Peter, van harte gefeliciteerd met je behaalde diploma en met alle kennis en ervaringen die je meebrengt! We hopen dat je de jeugd van LSVV nog jaren mag en kan verrijken met je inbreng!

Namens het bestuur van LSVV.

LSVV, Join the Club!