Voorlopige teamindeling 2022/2023 jeugdteams

Geplaatst op dinsdag, 31 mei 2022 |

Beste ouders en spelers,

Op deze site vinden jullie de voorlopige indelingen van onze jeugdteams voor het seizoen 2022/2023. Voorlopig omdat er altijd nog verschuivingen kunnen plaatsvinden door aan- en/of afmeldingen. Bij de indeling zijn eerst de selectieteams samengesteld en is bij de samenstelling van de andere teams geprobeerd om zoveel mogelijk aan ieders wensen tegemoet te komen. Dit lukt helaas niet altijd. Het blijft een lastige puzzel, waarbij het ook kan voorkomen dat een speler in een andere leeftijdscategorie komt te spelen. Maar voetbal is een teamsport en gelukkig is de ervaring dat binnen een team snel nieuwe vrienden en vriendinnen worden gemaakt.

Bij een aantal teams staan nog geen leiders vermeld. Het liefst benoemen wij bij alle teams 2 leiders in verband met vervangbaarheid en verdeling van de werkzaamheden. Een leider is naast het coachen van de spelers ook verantwoordelijk voor de organisatie rondom het team en is aanspreekpunt voor de hoofdleiders. Ook zijn bij nog niet alle teams trainers gevonden. LSVV is afhankelijk van vrijwilligers om alles organisatorisch goed te laten verlopen. Samen vormen we nl. de vereniging. Daarom roep ik ouders en oudere jeugdleden op om je aan te melden voor een team als leider of trainer, of om andere vrijwilligerswerkzaamheden bij LSVV te verrichten. Bijvoorbeeld bij de organisatie van toernooien of andere evenementen, in de kantine of als scheidsrechter. Jullie kunnen hiervoor contact met de hoofdleiders of met mij opnemen.

Ook voor eventuele vragen over de indeling kunnen jullie terecht bij de hoofdleider van de betreffende categorie. Met ingang van het seizoen 2022/2023 zijn dat:

MO13/MO17/MO19        Jan-Willem Alkemade                  jan-willem.alkemade@lsvv.nl
Mini’s Vacant  
JO8/JO9                                    Mark Tuithof                                mark.tuithof@lsvv.nl
JO10/JO11                                Jorrit Mol                                      jorrit.mol@lsvv.nl
JO12/JO13                                Marco Bakkum                            marco.bakkum@lsvv.nl
JO14/JO15                                Wout Sloof                                   wouter.sloof@lsvv.nl
JO16 t/m JO19                          Geert-Wim Kuin                         geert-wim.kuin@outlook.com

De indeling vindt u hier: 

Met vriendelijke groet,

Paul van Uitert

Voorzitter jeugdcommissie
paul.vanuitert@lsvv.nl