LSVV start in de Friends League!

Geplaatst op woensdag, 20 april 2022 |

Join our team!

Om voetbal voor zoveel mogelijk kinderen mogelijk te maken start LSVV vanaf seizoen 22/23 met wedstrijden in de Friends League voor aangepast voetbal. Hiervoor zijn er nog een paar spelers nodig!

Jonge sportievelingen in de leeftijd van circa 11-18 jaar kunnen, onder begeleiding van onze kundige begeleiders, meespelen en het leuke en sportieve van het voetbalspel ervaren.

De Friends League is speciaal voor de jonge sportievelingen tussen ongeveer 11 en 18 jaar die vanwege een lichamelijke en/of verstandelijke ontwikkeling op hun eigen tempo het optimale plezier willen beleven!

Meld je snel aan!

Contact                                                                     

Ben je geinteresseerd om deel te nemen aan de Friends League en aan de trainingsgroep G-Voetbal bij LSVV, iedere maandag van 19.00-20.00 uur, wil je ervaren of deze categorie voor jou of voor jouw kind de meest geschikte vorm is om deze favoriete sport te beleven of wil je gewoon meer weten en ben je op zoek naar informatie over het ‘hoe, wanneer en wat’, neem dan contact op met LSVV via gvoetbal@lsvv.nl.

Tot snel!

LSVV, Join the Club!