KUNSTGRASSPEKTAKEL – SAVE THE DATES: 3, 4, 5 & 10 JUNI!

Geplaatst op dinsdag, 5 april 2022 |

Beste vriend en vriendin van LSVV!

Mocht je ooit al eens in de gelegenheid zijn geweest om vanaf de Sint Jan de Doper over het LSVV-complex te kijken, dan zul je dit ongetwijfeld als een prachtig plaatje hebben ervaren. Een blik op de kantine, de bewegende voetbalspelers wellicht en natuurlijk in het algemeen de velden die er altijd prachtig bij liggen. Voor jou en ook zeker voor de mensen die nog nooit bovenop de kerk hebben gestaan, gaat er zich begin van de zomer een unieke kans voordoen. Een kans die je als echte LSVV’er bijna wel moét grijpen en waarmee je de club ondersteunt in het bij elkaar brengen van de financiering ten behoeve van de vervanging van onze twee kunstgrasvelden. Kunnen wij op jouw steun rekenen?

Het vervangen van de kunstgrasvelden is een uitdaging op zich. Qua uitvoering is het een groot project, maar vooral ook het bij elkaar brengen van voldoende middelen is een stevige klus voor de club. Natuurlijk zijn er sinds de aanleg in 2010 reserveringen getroffen, maar alsnog zal er een bedrag van ongeveer 100.000 EUR bij elkaar moeten worden gebracht ‘vanuit de vereniging’. Om dit te bewerkstelligen is onderstaande commissie samengesteld en zullen zij tal van activiteiten gaan organiseren om dit grote bedrag bij elkaar te gaan brengen.

Wat kunt u daar bij verwachten?

In de week van 3 t/m 10 juni zal het LSVV-complex worden omgetoverd tot een heus centrum van spektakel en vertier voor iedereen die iets met Langedijk of onze mooie vereniging. Hoogtepunt daarvan wordt zeker het ‘Scoren vanaf de Toren’ van vrijdag 3 juni t/m zondag 5 juni. Een tokkelbaan van 170 meter gespannen vanuit de kerktoren over het hoofdveld gaat daar ongetwijfeld voor de nodige sensatie zorgen. Deze unieke activiteit wordt verder omlijst met een korenfestival, live muziek in een feesttent, een grote ‘kunstgrasveiling’ op vrijdag 10 juni, een LSVV-wijnactie en de mogelijkheid om symbolisch delen van het nieuwe hoofdveld te kunnen ‘kopen’. Samengevat zorgt dit voor de volgende activiteiten:

Waar kunnen we jouw hulp gebruiken?

Je zult begrijpen dat we om deze fundraising tot een succes te brengen ook een beroep hopen te mogen doen op jou als vriend(in) van de club. Natuurlijk hopen we dat jullie allemaal massaal meedoen aan alle bijzondere activiteiten (tokkelen, wijn-actie en veldverkoop) en jullie in ieder geval allemaal de hele week jullie gezicht laten zien op ons complex om te genieten van de gezelligheid en de sfeer. Tevens hopen we dat iedereen zich inzet om kavels voor de Kunstgrasveiling te verzorgen en ook aanwezig is op de veiling om op één van de prachtige kavels te gaan bieden. De komende tijd ontvangen jullie op o.a. deze plek meer informatie – en een webshop waar de wijn en tokkelkaarten besteld kunnen worden – meer informatie.

Tot slot hebben we voor het organiseren van dit alles natuurlijk de hulp nodig van alle fantastische vrijwilligers die onze club rijk is. Er is al op heel veel plekken veel animo, maar meld je gerust aan mij één van onderstaande personen om op welke manier dan je hulp aan te bieden. Want we doen het uiteindelijk natuurlijk met elkaar en voor elkaar!

Kunnen we op uw steun rekenen? Dat zou geweldig zijn.

Dank alvast namens de Commissie Kunstgrasspektakel LSVV,

Piet Kramer                   Nico Kraakman                   Michiel Pronk

Dirk Witte                      Marcel Foppen                    Ton Buis

Ger de Boer